Verešová vo Varoch bodovala, Čvančarovej ublížila biela aj kožušina

Slávnostný štart filmového festivalu v Karlových Varoch mal hviezdnu príchuť. Nechýbali české herečky, ktoré podporili domácu módu, ale aj slovenská kráska Andrea Verešová. A tiež jedna hollywoodska dáma, ktorá však trochu zostala v ich tieni.

06.07.2015 00:00
debata (1)
Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Jenovéfa... Foto: Profimedia
Hana Vágnerová (vľavo) a Jenovéfa Boková Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Jenovéfa Boková. Prvá v šatách Pietro Filipi, druhá v modeli Odivi.

Na červenom koberci sa počas piatkového večera objavili bok po boku herečky Jenovéfa Boková a Hana Vágnerová. A ponúkli v rámci českej scény veľmi zaujímavú a vizuálne príťažlivú voľbu večernej garderóby. Vágnerová, ktorú aj slovenskí diváci poznajú zo seriálu Odsúdené, sa v sivej róbe na jedno rameno s previsom okolo krku a odhaleným chrbtom zaradila medzi elegantné a osudovo pôsobiace krásky. Šaty z dielne Pietro Filipi doplnila listovkou s hadím dezénom, ktorá však mohla byť o pár centimetrov subtílnejšia. Účes bol ležérny, ale zároveň elegantný.

Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Jenovéfa...
Herečka Jena Malone v šatách z hodvábu cady Miu...
+27Herečka Jitka Čvančarová v šatách Emilio Pucci...

Jej kolegyňa Jenovéfa Bokova zariskovala. Červené šaty Odivi v súzvuku s červeným kobercom však vyznievali ako skvelá voľba. Model z dielne českého odevného ateliéru pritom patril do plejády minimalistických kúskov, ktoré stavili skôr na údernosti jednoduchosti osvieženej zaujímavým detailom. A Bokovej pôvab bol dokonalým doplnkom.

Slovenská modelka Andrea Verešová v šatách od... Foto: Profimedia
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová v šatách od Michaela Kováčika.

Herečku Jitku Schneiderovú obliekala česko-slovenská značka LaFormela. Plisovaná sukňa a netradične riešený top kombinujúci čierny základ s červenou plisovanou šerpou zaujali a pekne ladili so svetlým tónom pokožky aj ryšavým odleskom vlasov nositeľky. Listovka Bottega Veneta bola zvolená veľmi vhodne.

Prekvapivo minimalistická bola v tento večer aj Slovenka Andrea Verešová a treba povedať, že jej to naozaj svedčalo. Biele šaty s dekoltom lemovaným ďalšou vrstvou dokonale nažehlenej látky vznikli pod palcom Michaela Kováčika a Verešová ich vhodne doplnila dlhým tenkým náhrdelníkom, ktorý zasahoval aj do šiat samotných.

Herečka Jitka Čvančarová v šatách Emilio Pucci... Foto: Profimedia
Jitka Čvančarová Herečka Jitka Čvančarová v šatách Emilio Pucci a s kožušinovou štólou Elie Saab.

Naopak, biela voľba nevyšla českej herečke Jitke Čvančarovej, ktorá si vybrala šaty z dielne Emilio Pucci. Voľba kožušinovej štóly sa však javila ako úplne nelogická, najmä, keď na brunetku pieklo tridsaťstupňové slnko na červenom koberci. Nehovoriac o tom, že aj farba, aj kožušina jej opticky ubližovali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Andrea Verešová #Jitka Čvančarová #Karlovy Vary #Hana Vagnerová #Jenovéfa Boková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...