Spoznáte ju? Slávna talianska diva po 60-ke. A vyzerá napolovicu!

Recept na krásu talianskej herečky Ornelly Muti patril vždy k bodom záujmu médií, ale aj širokej verejnosti. Tento rok oslávila šesťdesiatku, no stále vyzerá famózne.

09.07.2015 16:00
debata
Talianska herečka Ornella Muti navštívila Paríž... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Ornella Muti Talianska herečka Ornella Muti navštívila Paríž v rámci týždňa módy haute couture.

Na nedeľňajšej módnej prehliadke ruskej dizajnérky Uljany Sergejenkovej sa hviezda filmov Leonor či Láska a peniaze objavila v kreácii od hostiteľky a zaujala od prvého momentu. Hoci oči maskovala Muti masívnymi okuliarmi, aj s nimi bolo viditeľné, že hviezda má stále v sebe veľmi mladistvé vyžarovanie a energiu.

„Držím prísnu diétu, aby som si udržala figúru, a snažím sa pravidelne cvičiť,“ uviedla pred časom herečka pri otázke, ako sa jej darí zostať fit a sexi aj v šesťdesiatke. Zdá sa, že sa to vypláca.

A samozrejme, pomáhajú aj krásne šaty. S dizajnérkou Sergejenkovou sa Muti zoznámila ešte počas návštevy Ruska. Návrhárka je manželkou ruského miliardára Danila Chačaturovova a v Rusku ju považujú za módnu ikonu. Vo svojom moskovskom ateliéri zamestnáva stovku ľudí.

Na parížskej prehliadke kolekcie couture predviedla modely z ľahkého hodvábu, ale aj ťažšieho zamatu. Nechýbala kožušina, ktorá lemovala goliere, rukávy či čiapky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Paríž #couture #Ornella Muti

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...