Verešová 'okopírovala' Rihannu. Vyšlo jej to? Veľmi nie...

Úvodný ceremoniál na filmovom festivale v Karlových Varoch absolvovala slovenská modelka Andrea Verešová na jednotku. A stávku na žiarivú bielu farbu si zopakovala o pár dní neskôr.

07.07.2015 15:00
debata
Slovenská modelka Andrea Verešová na párty... Foto: Profimedia
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová na párty bankovej spoločnosti v Karlových Varoch.

Na párty známej bankovej spoločnosti sa rodáčka zo Žiliny objavila v netradičnom modeli bielych šiat, ktoré vlastne tvoril top s dlhými rukávmi a sukňa s naznačenou vlečkou a jemnou zavinovacou drapériou v oblasti bokov. Voľba to bola rozhodne zaujímavá, rozhodne však nie bezchybná.

Najmä, ak si garderóbu dvojnásobnej mamičky porovnáte s originálom. Takmer identické šaty si totiž už pred viac ako rokom obliekla na slávnu módnu akciu MET Gala svetoznáma speváčka Rihanna. Jej model z dielne Stelly McCartney pútal pozornosť od prvého momentu a barbadoskú rodáčku zaradili do zoznamov všemožných módnikov medzi najlepšie oblečené ženy akcie.

Speváčka Rihanna v šatách od Stelly McCartney... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna v šatách od Stelly McCartney na akcii MET Gala 2014. Speváčka Rihanna v šatách od Stelly McCartney na akcii MET Gala 2014.

Lenže, keď dvaja nosia to isté, nemusí to byť to isté. Kým Rihanne sedeli šaty takpovediac ako uliate, v prípade Slovenky so statusom českej celebrity to veru neplatilo. Materiál na spodnom leme topu pôsobil nevyžehlene a odstával od tela a sukni tiež chýbala zdokonaľujúca elastickosť materiálu aj pár centimetrov pompéznejšej proporcie.

Speváčka Rihanna v šatách od Stelly McCartney... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rihanna Speváčka Rihanna v šatách od Stelly McCartney na akcii MET Gala 2014.

Ako prezradila Verešová, model má z butiku kamarátky a šaty dostala už s odpáranou ceduľkou s údajmi o výrobcovi. Vraj má ísť o taliansky model. Nuž, my by sme jej odporučili reklamáciu. Či už doma v Prahe, alebo v Taliansku…

Herečky Hana Vágnerová (vľavo) a Jenovéfa...
Herečka Jena Malone v šatách z hodvábu cady Miu...
+27Herečka Jitka Čvančarová v šatách Emilio Pucci...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Rihanna #Andrea Verešová #Karlovy Vary #kopírovanie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...