Dokonalá rodinka: Pozrite sa, ako vyrástli deti slávneho páru!

Veľkú londýnsku premiéru si vybrali manželia Catherine Zeta Jones a Michael Douglas na rodinný večer. Prvýkrát sa v spoločnosti oficiálne ukázali aj s deťmi Carys a Dylanom.

10.07.2015 09:30
debata
Manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas prišli na premiéru Ant-Mana s deťmi - synom Dylanom a dcérou Carys.

Slávny hollywoodsky pár prekonával pred pár rokmi krízu a dokonca sa na čas odsťahovali zo spoločného domu. Našťastie, kríza pominula a dnes 70-ročný americký herec a jeho o 25 rokov mladšia manželka z Walesu vyzerajú ako ukážkový pár.

Manželia Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas...
Deti hereckého páru - Catherine Zeta-Jonesovej...
+3Michael Douglas (vľavo) a Paul Rudd spoločne...

Douglas pritom ani v dôchodkovom veku na oddych nepomýšľa. Svedčí o tom práve úloha v novom filme Ant-Man, ktorý spoločne s rodinou uviedli v metropole Veľkej Británie. Samozrejme, nechýbal ani hlavný hrdina príbehu – teda herec, ktorý ho stvárnil – Paul Rudd.

Ďalší príbeh z marvelovskej komiksovej zásobarne je očakávaným filmovým príbehom a jeho tvorcovia s napätím čakajú ako dopadne v amerických kinách. Tým totiž neohrozene už tretí víkend kraľuje Jurský svet, ktorý sa v zárobkoch šplhá k rekordným sumám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #rodina #Michael Douglas #Catherine Zeta Jones #Ant-Man

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....