Belohorcová po rokoch žúrovala vo Varoch, Verešová zatienila Češky

S blížiacim sa záverom filmového festivalu v Karlových Varoch sa v dejisku slávneho podujatia konal výročný večierok známeho výrobcu luxusného šampanského. Nechýbali domáce celebrity, ani zahraniční hostia.

10.07.2015 16:55
debata (1)
Na párty v Karlových Varoch sa objavila po... Foto: photojan.cz pre Moët & Chandon
Rok 2015: Zuzana Belohorcová Na párty v Karlových Varoch sa objavila po dlhom čase aj slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová, ktorá žije s manželom v USA.

Na večierok dorazila aj niekdajšia hviezda česko-slovenského televízneho éteru – moderátorka Zuzana Belohorcová. Už roky žije aj s manželom a deťmi v USA, ale tentoraz bola v Česku a tak si nenechala ujsť pozvanie do festivalového dejiska. Niektorí hostia ju však na prvý pohľad ani nespoznávali. Kedysi sexidol a hviezda erotickej relácie sa objavila na párty v decentných čiernych šatách so zlatou šnúrou okolo krku.

Slovenská modelka Andrea Verešová vyzerala na...
Jiří Bartoška (druhý sprava) s manželkou...
+15Herečka Martha Issová sa podpisuje na...

V zostave českých celebrít však žiarila ďalšia slovenská dáma – modelka Andrea Verešová, ktorá očividne poňala tohtoročnú festivalovú garderóbu v bielej farbe. Košeľová blúzka doplnená masívnou sukňou so vzorom bola skvelou voľbou a Verešovej pristala omnoho viac ako kreácia spred pár dní, v ktorej sa objavila na párty známej banky. Niet divu, že manžel Daniel Volopich sa po boku rodáčky zo Žiliny spokojne usmieval. Vyzerala naozaj pôvabne.

Slovenská modelka Andrea Verešová vyzerala na... Foto: photojan.cz pre Moët & Chandon
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová vyzerala na párty známeho šampanského naozaj úchvatne. Na snímke s manželom Danielom Volopichom.

Na štvrtkovom žúre, samozrejme, nechýbali ani zástupcovia hereckého chlebíčka. A žiadne béčka, ale skutočné hviezdy. Prišla napríklad herečka Iva Janžurová, ktorá si má v sobotu prevziať cenu za výnimočný prínos. Spoločnosť jej robila dcéra Sabina Remundová.

Herecká legenda Iva Janžurová sa zabávala v... Foto: photojan.cz pre Moët & Chandon
Iva Janžurová a Sabina Remundová Herecká legenda Iva Janžurová sa zabávala v spoločnosti dcéry Sabiny Remundovej.

Herečka Martha Issová, ktorú aj slovenskí diváci mohli nedávno vidieť vo filmovej rozprávke Sedem zhavranelých bratov, vyzerala sexi v koženom korzetovom tope na jedno rameno, doplnenom legínami. Po jej boku nechýbal partner David Ondříček. A poriadnu dávku pozornosti si užíval aj herec Jiří Langmajer. Ten totiž začal randiť so známou moderátorkou Adélou Gondíkovou a tento stále pomerne čerstvý párik českého šoubiznisu bol na roztrhanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šampanské #párty #Andrea Verešová #Zuzana Belohorcová #Karlovy Vary

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...