Mám celulitídu, ale lásku si zaslúžim! Nová hviezda Ameriky na premiére

Z blondínky Amy Schumerovej sa za pár mesiacov stala nová hviezda Ameriky. Komička s poriadne ostrým jazykom to stihla ešte pred premiérou filmu Trainwreck.

16.07.2015 18:30
debata
Zľava: Herci Bill Hader, Amy Schumer a režisér... Foto: SITA/AP, Kristina Bumphrey
Bill Hader, Amy Schumer a režisér Judd Apatow Zľava: Herci Bill Hader, Amy Schumer a režisér Judd Apatow spoločne pózujú na premiére filmu Trainwreck v New Yorku.

Ten slávnostne predstavili v utorok večer v Londýne na veľkolepej premiére, ktorú si nenechali ujsť mnohé známe tváre. Schumer, ktorá stvárňuje hlavnú hrdinku – neschopnú usadiť sa a užívajúcu si sexuálne eskapády na jednu noc, nechýbala.

Zľava: Herci Bill Hader, Amy Schumer a režisér...
Herečka Brie Larson (vľavo) a Amy Schumer.
+9Herečky Amy Schumer (vľavo) a Leslie Mann sa...

V čiernych šatách s odvážnym výkrojom na boku predviedla 34-ročná Američanka svoje kypré tvary. Z nich si zvykne často robiť žarty, ale zároveň sa stala aj symbolom pre mnohé „obyčajné“ ženy ako ich nepísaná vodkyňa. V rozhovore pre magazín Glamour to Schumer zdôvodnila nasledovne.

„Nás ženy učia, aby sme jedli tak máličko, kým sa celkom nestratíme. A trénujú nás vo viere, že ak nevyzeráme presne ako všetci ostatní, tak nás nikto nebude milovať. U mužov to neplatí. Muži môžu vyzerať ako chcú a aj tak môžu randiť so supermodelkou. Ale ja som hrdá, že mám k tomu jasný postoj. Myslím si, že je dobré vidieť niekoho, kto hovorí, mám bruško, mám celulitídu, ale stále si zaslúžim lásku,“ uviedla Schumer.

Režisér a producent Judd Apatow prišiel na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Judd Apatow a Leslie Mann Režisér a producent Judd Apatow prišiel na premiéru s manželkou Leslie Mann a ich dcérami Maude a Iris.

K spomenutému filmu Trainwreck vytvorila aj scenár. Ten vraj okamžite oslovil režiséra Judda Apatowa, ktorému sa podarilo na projekt zohnať peniaze. Na utorňajšej premiére nechýbal on, ani celá jeho rodina – samozrejme, s manželkou Leslie Mannovou. Prišla tiež herečka Tilda Swinton či napríklad basketbalista LeBron James, ktorý si vo filme tiež zahral.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #žena #Telo #hrdosť #Amy Schumer #Vykoľajená

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...