Toto je nádherná nevesta! Monacká šľachta ohúrila na svadbe roka

Iba pred týždňom sa v Monaku konal slávny a tradičný Bál ruží, na ktorom sa tamojšia šľachta zabáva so smotánkou z celého sveta. Ale nielen to, zároveň sa konala aj veľká svadba. O sedem dní neskôr bol dôvod na oslavu opäť.

03.08.2015 09:50
debata (1)
Beatrice Borromeo si vzala Pierra Casiraghiho -... Foto: Profimedia
Beatrice Borromeo a Pierre Casiraghi Beatrice Borromeo si vzala Pierra Casiraghiho - člena monackej kniežacej rodiny. Svadobnú róbu jej zhotovil Giorgio Armani.

Počas uplynulého víkendu sa totiž v monackej kniežacej rodine dovŕšila veľká svadobná paráda. Po civilnom obrade, ktorý sa konal v sobotu 25. júla, si Pierre Casiraghi, synovec kniežaťa Alberta a syn monackej princeznej Caroline, druhýkrát vzal svoju partnerku Beatrice Borromeo. Tentoraz išlo o tradičný cirkevný obrad, ktorý sa konal na ostrove rodiny Borromeovcov.

Členka starého šľachtického rodu vyzerala nádherne a nad jej pôvabom vzdychali hostia z celého sveta. Pre nevestu, ktorá si na civilný obrad obliekla šaty z dielne Valentino Couture, navrhol tentoraz róbu dizajnér Giorgio Armani – v rámci svojej luxusnej línie Armani Privé.

Kňažná Charlene na bále Červeného kríža v Monte...
Knieža Albert  a kňažná Charlene na bále...
+5Knieža Albert a kňažná Charlene na bále...

Beatrice volila jednoduchý model, v ktorom dominantou bola silueta, dokonalý strih a vlečka zapracovaná do šiat na chrbáte. Výčes s uhladeným drdolom dodával 29-ročnej šľachtičnej vzhľad niekdajších hollywoodskych hviezd a jej vyvolený pôsobil veľmi spokojne.

Na oslavách sa zúčastnila takmer celá kniežacia rodina a nechýbal ani početný zoznam hostí. Mladomanželom prišla napríklad zaspievať Lana Del Rey a gratulovali im známe osobnosti z bohatej európskej smotánky, medzi inými napríklad Poppy Delevingne či Stavros Niarchos. Na piatkovej, predsvadobnej oslave sa zúčastnila napríklad aj česká modelka Eva Herzigová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #hostia #Pierre Casiraghi #Beatrice Borromeo #smotánka

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...