Najkrajšie prsia súčasnosti, no ona ich neukáže. Radšej odhaľuje nohy

Z Veľkej Británie rovno do Francúzska si to namierila jedna z najsexi modeliek súčasnosti. A tiež herečka. Emily Ratajkowski.

15.08.2015 00:00
debata (1)
Herečka a modelka Emily Ratajkowski v kreácii... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Emily Ratajkowski Herečka a modelka Emily Ratajkowski v kreácii Balmain.

Príťažlivá brunetka si zahrala vo filme We are your friends, ktorý momentálne propaguje po svete. V stredu sa zastavila aj s kolegom Zacom Efronom vo Francúzsku. Hoci mnohí páni by radšej videli túto sexbombu v niečom, čo zdôrazní jej príťažlivé poprsie, Emily sa rozhodla opäť zahaliť. Hoci nie tak celkom.

Na slávnostný večer si obliekla smaragdovozelenú kreáciu z tisícok strapcov z módneho domu Balmain. Šaty s dlhými rukávmi ju síce zahaľovali na dekolte, ale ich dĺžka nechala vyniknúť dokonalé a súmerné nohy 24-ročnej rodáčky z Londýna, ktorá sa narodila americkým rodičom.

Herečka a modelka Emily Ratajkowski a režisér... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Emily Ratajkowski a režisér Max Joesph Herečka a modelka Emily Ratajkowski a režisér Max Joesph spoločne uviedli novinku We Are Your Friends v meste Lomme na severe Francúzska.

Herecké ambície príťažlivej brunetky sa vraj neskončia s novým filmom, ktorý sa sústreďuje na prostredie nočných klubov a dídžejského života. Zatiaľ však je jasné, že žiaden nový projekt vo výhľade nemá. Pravdepodobne o tom rozhodne aj prijatie a úspech spomenutej snímky We are your friends.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nohy #Balmain #sexi #Emily Ratajkowski

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...