Film o Rytmusovi mal premiéru: Dúfam, že sa ostatní poučia, tvrdí raper

Rytmus aj jeho partnerka, speváčka Dara Rolins, boli v utorok večer hlavnými hviezdami slávnostnej premiéry nového dokumentárneho filmu Rytmus - Sídliskový sen.

19.08.2015 12:30
Rytmus a Dara Rolins Foto: ,
Na premiére nechýbala ani speváčka a Rytmusova životná partnerka Dara Rolins.
debata (20)

Zachytáva život známeho rapera, jeho detstvo na sídlisku v Piešťanoch, predsudky, ktorým čelil pre svoj rómsky pôvod, ale aj cestu, ako sa stal známou a populárnou osobnosťou.

Raper sám uviedol, že ho tvorcovia filmu zachytili absolútne autenticky, takého, aký naozaj je. „Môžem s pokojným svedomím povedať, že je to real, nie je to žiadny fake, ktorý sa snaží byť chutnučký alebo sa snaží zapôsobiť na ľudí. Miro (pozn. režisér Miro Drobný) to celé poňal tak, že ma bude točiť v situáciách, v akých ma ľudia nepoznajú a viem, že by tam nikdy nedal veci, ktoré by mali byť nejaké pôsobivé alebo mienkotvorné. Ďakujem mu, že mi pomohol objaviť, kto som a kde sú moje korene,“ poznamenal Rytmus a následne vzdal hold svojej matke a otčimovi.

Na premiére nechýbala ani speváčka a Rytmusova...
Zľava: Raper Patrik Rytmus Vrbovský, režisér,...
+3Raper Patrik Rytmus Vrbovský po slávnostnej...

„Veľké ďakujem patrí mojej mame, ktorá to mala aj s mojím otčimom v živote veľmi ťažké, no vydržali sme v dobrom aj v zlom a dnes tu stojíme, odpustili sme si a ideme ďalej,“ povedal interpret, ktorý si zároveň myslí, že by snímka o jeho živote mohla byť v niektorých prípadoch dokonca poučná.

„Dúfam, že sa z toho ostatní poučia. Verím totiž, že každý druhý človek má nejaký problém a je naštvaný na niekoho z rodiny. Dúfam teda, že to aj niekomu pomôže,“ vyslovil sa Rytmus.

Zľava: Raper Patrik Rytmus Vrbovský, režisér,... Foto: SITA, Ján Slovák
Patrik Rytmus Vrbovský, režisér, autor námetu a scénára Miro Drobný a strihač a pomocný režisér Michal ´Romeo´ Dvořák Zľava: Raper Patrik Rytmus Vrbovský, režisér, autor námetu a scénára Miro Drobný a strihač a pomocný režisér Michal 'Romeo' Dvořák po slávnostnej premiére nového slovenského filmu RYTMUS sídliskový sen.

Dokument vznikal dlhých osem rokov. Ponúka exkluzívne zábery z rodinných archívov, súkromné videá a fotografie podložené osobnými výpoveďami ľudí z Rytmusovho najbližšieho okolia. Vo filme sa okrem raperovej rodiny objavia Michal „Ego“ Straka a Anys z Kontrafaktu a na kameru prehovoria Rytmusove priateľky či učiteľky. V závere snímky sa mu prihovorí dokonca i jeho biologický otec. "Vďaka tomuto dokumentu sa mi vyčistili vzťahy s blízkymi a prišlo akoby také odpustenie. To je pre mňa prvoradé,“ povedal Rytmus počas slávnostného večera.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dokument #Dara Rolins #Rytmus #Sídliskový sen

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...