Neuveríte! Títo fešáci sú synovia slávnej sexbomby. Aj ona stále žiari

Tomu sa hovorí ochranka! Herečka Pamela Anderson vyrazila v sobotu na akciu ochranárov zvierat a po jej boku sa zjavili dvaja mladučkí fešáci. Bodyguardi to však neboli.

31.08.2015 00:00
debata
Herečka Pamela Anderson  priviedla na akciu so... Foto: SITA/AP, Rob Latour
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson priviedla na akciu so sebou aj svojich synov, ktorých otcom je jej exmanžel - muzikant Tommy Lee. Vľavo Dylan Jagger Lee, vpravo stojí Brandon Thomas Lee.

Znie to možno až neuveriteľne, ale dvojica mladíkov, ktorých si bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka vzala na akciu Mercy for Animals, sú jej dvaja synovia. Sedemnásťročný Dylan a o dva roky starší Brandon sú synmi Andersonovej exmanžela – muzikanta Tommyho Lee. Hoci vraj s otcom udržiavajú vzťah, nadovšetko zbožňujú svoju mamu. Po rozvode rodičov konieckoncov zostali žiť práve s ňou.

Blondínka, ktorú v minulosti preslávilo najmä pózovanie pre magazín Playboy a množstvo provokatívnych momentov, či už pred objektívmi alebo mimo nich, sa v posledných rokoch zmenila na decentnú a elegantnú dámu. Napriek tomu však nechýba ani povestný (tak trošku) sexepíl, ktorý jej kedysi pomohol v ceste nahor.

Herečka Pamela Anderson na charitatívnom... Foto: SITA/AP, Rob Latour
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na charitatívnom galavečierku Mercy For Animals' Hidden Heroes.

Anderson oslávila začiatkom leta už 48. narodeniny, ale stále vyzerá veľmi príťažlivo a udržiava si svoju figúru. Okrem iného aj jedálničkom, keďže už roky odmieta konzumovať mäso. Ochranárskym aktivitám, ktorým zasvätila niekoľko rokov života, sa snaží vštepiť aj svojim dvom synom. Vzhľadom na fakt, že slávnej mame ochotne robili garde na sobotňajšej akcii, asi sa jej čo to vštepiť podarilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #matka #Pamela Anderson #ochranári #synovia

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...