Nádherná Kruger, nežná Johnson: Benátkam kraľujú krásne dámy

Filmový festival v Benátkach od prvého dňa víta svetoznáme hviezdy. V piatok k nim pribudol aj Johnny Depp s krásnou manželkou či hviezda slávneho erotického filmu Päťdesiat odtieňov sivej.

05.09.2015 09:45
debata (1)
Zľava: Johnny Depp, Amber Heard, Scott Cooper a... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Johnny Depp, Amber Heard, Scott Cooper a Joel Edgerton Zľava: Johnny Depp, Amber Heard, Scott Cooper a Joel Edgerton spoločne uviedli v Benátkach film Black Mass.

Dakota Johnson a Johnny Depp prišli spoločne do mesta na vode uviesť novinku Black Mass a stali sa hlavnými hviezdami večerného premietania. Stovky fanúšikov čakali na hollywoodsku smotánku, aby si ukoristili podpis či fotografiu na mobil.

Herečka Dakota Johnson uviedla v Benátkach film...
Herecký a manželský pár Amber Heard a Johnny...
+9Herečka Dakota Johnson pózuje fotografom v...

Johnson, ktorá je dcérou hereckého páru Melanie Griffithovej a Dona Johnsona, si obliekla pudrové šaty Prada na tenučkých ramienkach, ktoré vyrážali dych svojou jednoduchosťou. Len s ležérnym účesom a perami pretretými červenými rúžom pôsobila veľmi prirodzene a nežne.

Zahanbiť sa však nedala ani Amber Heard – herečka a manželka Johnnyho Deppa, ktorá 52-ročného herca sprevádzala. Čierna večerná toaleta od Stelly McCartney s výrazným krásne krojeným dekoltom zdôraznila jej ukážkovú postavu. Dramatickú čiernu vyvažoval Heardovej veselý a rozšafný úsmev aj dievčenská úprava.

Herečka a členka festivalovej poroty Diane... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Diane Kruger a jej partner Joshua Jackson Herečka a členka festivalovej poroty Diane Kruger a jej partner Joshua Jackson.

A do tretice všetko dobré. Ba dalo by sa hovoriť, že najlepšie. Herečka a členka poroty Diane Kruger sa vo vínovej večernej toalete BOSS s aranžovanou mašľou prechádzajúcou do akejsi vlečky stala jednou z najlepšie oblečených dám večera. Nádherná blondínka je povestná svojím skvelým vkusom a nesklamala teda ani v piatkový večer. Spoločnosť jej robil snúbenec Joshua Jackson, ktorý jej robí v Benátkach spoločnosť až do konca festivalu.

Ten potrvá do budúcej soboty a ponúkne ešte niekoľko mimoriadne očakávaných snímok.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #Amber Heard #Diane Kruger #červený koberec #Dakota Johnson

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....