Ďalšie krásky v Benátkach: Deppova žena ukázala nôžku, Švédka nehu

Zo snímky The Danish Girl sa ešte počas jej nakrúcania stal jeden z očakávaných projektov roka. Niet divu, že jeho hlavní hrdinovia vyvolali v Benátkach veľký záujem.

06.09.2015 09:10
debata
zväčšiť Zľava: Herečka Amber Heard, režisér Tom Hooper... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Amber Heard, režisér Tom Hooper a herci Alicia Vikander, Eddie Redmayne a Matthias Schoenaerts Zľava: Herečka Amber Heard, režisér Tom Hooper a herci Alicia Vikander, Eddie Redmayne a Matthias Schoenaerts uviedli v Benátkach film The Danish Girl.

Na filmový festival pricestovali novinku o prvej známej transgender osobe, ktorá podstúpila operáciu na zmenu pohlavia, uviesť herci Eddie Redmayne, Matthias Schoenaerts a Alicia Vikander. Už od piatka sa v meste na vode nachádzala aj ďalšia filmová hrdinka – herečka Amber Heard. A tak, ako ona sprevádzala manžela Johnnyho Deppa na piatkovú projekciu jeho novinky Black Mass, on urobil v sobotu večer garde pre ňu.

Zľava: Herci Eddie Redmayne, Matthias...
Herec Eddie Redmayne.
+16Zľava: Herečka Amber Heard, režisér Tom Hooper...

Na červenom koberci, samozrejme, najviac pútali pozornosť dámy v očarujúcich róbach. Kým švédska kráska Vikander zostala verná módnemu domu Louis Vuitton, ktorý ju oblieka takmer na každú príležitosť, Amber stavila na pompézny model z dielne značky Alexander McQueen.

Herec Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard Herec Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard prichádzajú na premiéru filmu The Danish Girl.

Vikanderovej voľba romantických šiat s naberanými rukávami, definovanou siluetou a trojuholníkovým výstrihom ukrývala v sebe najslávnejší vzor francúzskej módnej značky. Nežná, priam neutrálna farebnosť, nechala vyniknúť krásu tejto 27-ročnej herečky.

V protiklade s ňou bola dramatickejšia a výraznejšia Amber. Šatám nechýbal ani rozparok, ktorý pri chôdzi odhaľoval ukážkové nohy hollywoodskej krásky.

Režisér Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen Stewart a Nicholas Houltom Režisér Drake Doremus (vľavo) s hercami Kristen Stewart a Nicholas Houltom v Benátkach.

Sobotňajší program v Cannes dal priestor aj ďalšej americkej hviezde. Až záverečný večerný program patril herečke Kristen Stewartovej, ktorá s kolegom Nicholasom Houltom uviedla novinku Equals. Stewart ako tvár značky Chanel sa objavila práve v modeli z tohto známeho ateliéru – konkrétne kreácii z kolekcie couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #Kristen Stewart #Amber Heard #Alicia Vikander #The Danish Girl

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...