Akoby mame z oka vypadla! Dakota Johnson znovu žiari v Benátkach

Už druhý film na festivale v Benátkach uviedla americká herečka Dakota Johnson, slovenským divákom známa najmä z adaptácie erotickej knihy Päťdesiat odtieňov sivej.

07.09.2015 11:02
debata
Herečka Dakota Johnson pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Dakota Johnson Herečka Dakota Johnson pózuje fotografom v kreácii Marc Jacobs.

Hoci tento film kritici strhali pod čiernu zem, novinky, ktoré dcéra Melanie Griffithovej priniesla do mesta na vode, budia veľké očakávania. Po filme Black Mass, v ktorom si zahrala s Johnnym Deppom, v nedeľu uviedla novinku A Bigger Splash.

Zľava: Herci Matthias Schoenaerts, Dakota...
Britský herec Rupert Everett a nemecká herečka...
+9Herečka Dakota Johnson a jej kolega Matthias...

Na červenom koberci sa mladá herečka prezentovala v čiernej večernej toalete zdobenej metalickými a zrkadlovými plieškami. Model od Marca Jacobsa doplnila skučeraveným mikádom a nejeden novinár sa pozastavil nad tým, ako pripomína slávnu mamu – samozrejme, pred plastikami.

Johnsonovej robili v nedeľu spoločnosť aj ďalší známi herci. Okrem Tildy Swintonovej, ktorá vyzerala úchvatne v šatách jemnej vanilkovej farby, tiež Ralph Fiennes či Matthias Schoenaerts.

zväčšiť Zľava: Herci Matthias Schoenaerts, Dakota... Foto: Reuters, MANUEL SILVESTRI
Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson, režisér Luca Guadagnino a herci Tilda Swinton, Corrado Guzzanti a Ralph Fiennes Zľava: Herci Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson, režisér Luca Guadagnino a herci Tilda Swinton, Corrado Guzzanti a Ralph Fiennes uviedli film A Bigger Splash.

V Benátkach v nedeľu tiež uviedli nový film režiséra Michela Hazanaviciusa – El Clan. Opäť v ňom účinkuje jeho manželka Berenice Bejo. Francúzska kráska vyrazila na červenom koberci dych v luxusnej kreácii Zuhair Murad Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Benátky #film #Tilda Swinton #Dakota Johnson

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...