Johnny Depp a dve krásky na premiére Black Mass v Toronte

V pondelok večer uviedli na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte krimi drámu Black Mass: Špinavá hra režiséra Scotta Coopera. Hlavnú úlohu si v nej zahral Johnny Depp.

15.09.2015 15:00
Canada Toronto Film Festival Black Mass Foto: ,
Johnny Depp a Amber Heard pred premiérou filmu Black Mass: Špinavá hra v Toronte.
debata

Príbeh založený na skutočných udalostiach približuje život Whiteyho Bulgera (Johnny Depp), bostonského gangstra a brata štátneho senátora (Benedict Cumberbatch), ktorý sa stal informátorom FBI a neskôr jedným z desiatich najhľadanejších zločincov sveta.

Dakota Johnson pred premiérou filmu  Black... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Canada Toronto Film Festival Black Mass Dakota Johnson pred premiérou filmu Black Mass: Špinavá hra v Toronte.
Kým za premenu zovňajška vďačil Depp dlhoročnému spolupracovníkovi, oscarovému odborníkovi na masky, Joelovi Harlowovi a niekoľkým hodinám stráveným v maskérni, so snahou o docielenie čo najvernejšej podoby mu pomohli aj miestni ľudia. "Dôveryhodnosť mojej postavy nespočívala len v maskách a oblečení, ale tiež v chôdzi, držaní tela, gestách a prízvuku. Južný Boston má svoj jedinečný prízvuk a pri jeho zdokonaľovaní mi boli nesmierne nápomocní obyvatelia tejto mestskej časti,” uviedol Depp.
Johnny Depp a Amber Heard pred premiérou filmu...
Dakota Johnson pred premiérou filmu  Black...
+2Johnny Depp a Amber Heard pred premiérou filmu...

Na tlačovej konferencii herec prezradil okrem iného aj to, koľko podrobného výskumu sa ukrýva za stvárnením človeka, ktorý skutočne žije či žil. „Keď hráte vymyslenú postavu, dá sa s ňou experimentovať. Keď ale ide o niekoho z reálneho života, pociťujete voči nemu neskutočnú dávku zodpovednosti a to, aby ste ho vykreslili čo najvernejšie. Nezáleží pritom, či ide o kladného alebo záporného hrdinu. Aspoň u mňa to tak funguje,“ uzavrel.

Režisér Cooper priznal, že je dlhoročným fanúšikom Johnnyho Deppa a vidieť ho v akcii bolo fascinujúce. „Nikdy som nepochyboval o tom, že po fyzickej stránke to Johnny dá bez problémov. Ako režiséra filmu a milovníka kinematografie ale bolo pre mňa najpôsobivejšou transformáciou to, že chlap, ktorý je v bežnom živote veľmi milý, oduševnený a láskavý, reč je tebe Johnny, sa zrazu stane chladným, prefíkaným a v niektorých momentoch až diabolským. Bolo magické to sledovať,” vyznal sa novinárom i Deppovi.

Oscarový Depp mal počas premiéry po boku svoju manželku, Amber Heard. Na červenom koberci sa okrem spomínanej dvojice objavila aj mladá hviezda Dakota Johnsson.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Black Mass: Špinavá hra

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...