Podoby lásky na festivale: Krásna Kruger aj stále zamilovaný Damon

Najprv nezávislý film Sky, potom novinku Disorder uviedla na filmovom festivale v Toronte nemecká herečka Diane Kruger. A nebola sama.

19.09.2015 13:44
debata
Herečka Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej partner Joshua Jackson Herečka Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej partner Joshua Jackson na premiére filmu Disorder v Toronte.

Pri prezentácii druhého filmu prišiel bývalú topmodelku, ktorú obliekla na galavečer značka Prada do trblietavých vyšívaných minišiat, podporiť partner Joshua Jackson. Dvojica tvorí pár už niekoľko rokov, ale ich láska akoby nepoľavovala. Na červenom koberci sa usmievali bok po boku a neustále si vymieňali nežné gestá či šepkali odkazy.

Herečka Diane Kruger (v minišatách Prada) a jej...
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...
+3Herec Josh Brolin pricestoval do Toronta s...

Hviezda filmu Nehanební bastardi a herec zo seriálu Aféra však neboli jediným párom, ktorý predviedol pred objektívmi náklonnosť jedného k druhému. Do Toronta sa zišli počas uplynulých dní aj ďalšie hviezdne páry a pútali tak pozornosť reportérov aj fanúšikov.

Objavil sa medzi nimi napríklad Josh Brolin s relatívne novou partnerkou Kathryn Boydovou či herec Matt Damon, ktorý zamilovane objímal okolo pásu manželku Lucianu. Ďalšie páry si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #Toronto #Diane Kruger #pár #Joshua Jackson

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...