Krásky z móla prevetrali výstrihy aj mini, zatienili aj hollywoodsku star

Jedna z klasík detskej knižnice, príbeh o Petrovi Panovi, sa opäť dočkal nového filmového spracovania. Na premiére v Londýne ho uviedli hlavné hviezdy.

21.09.2015 18:57
debata
Modelka Cara Delevingne (vpravo) a herci Hugh... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Cara Delevingne (vpravo) a herci Hugh Jackman a Rooney Mara Modelka Cara Delevingne (vpravo) a herci Hugh Jackman a Rooney Mara pózovali spoločne fotografom na premiére filmu Pan.
Americká herečka Rooney Mara či austrálsky rodák Hugh Jackman nechýbali na koberci, ktorý mal tentoraz namiesto obligátnej červenej modrú farbu. Pozornosť fotografov sa však popri hviezdach zo zahraničia zameriavala aj na domáce zástupkyne.
Modelka Cara Delevingne (vpravo) a herci Hugh...
Herec Hugh Jackman.
+6Britská topmodelka Cara Delevingne predviedla...

Vo filme má totiž jednu z úloh aj britská topmodelka Cara Delevingne, ktorej popularita je stále veľmi vysoká. Kráska v čiernych strapcových minišatách sa razom stala stredobodom pozornosti. A aby modelkovskej krásy nebolo málo – podporiť ju prišla aj kolegyňa Suki Waterhouse.

Bývalá priateľka herca Bradleyho Coopera volila biele saténové kuloty a vestový top, pod ktorým celkom zjavne chýbala podprsenka. Zvodný výstrih lákal pozornosť fotografov aj fanúšikov.

Modelka a herečka Suki Waterhouse bola za... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Suki Waterhouse Modelka a herečka Suki Waterhouse bola za zvodnú dámu.

Novinka Pan, ktorá sa z veľkej časti nakrúcala práve vo Veľkej Británii, rozpráva klasický príbeh o osirelom chlapcovi, ktorý sa dostáva do krajiny nekrajiny plnej zázrakov a musí tam čeliť nebezpečenstvu a novým výzvam, aby sa stal jej novým hrdinom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cara Delevingne #Rooney Mara #Suki Waterhouse #Pan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...