To snáď ani nie je pravda! 70-ročná Mirren vyrazila pôvabom dych

V júli tohto roka oslávila britská herečka Helen Mirren sedemdesiate narodeniny. Jej mladistvý pôvab však neprestáva vyrážať dych.

23.09.2015 00:00
debata (3)
Herečka Helen Mirren v šatách Dolce &... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana Herečka Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana na premíére Otella v Metropolitnej opere v New Yorku.

Držiteľka Oscara za výkon vo filme Kráľovná to potvrdila aj v pondelok večer v New Yorku, keď sa zúčastnila na úvodnom predstavení Otella v Metropolitnej opere. Bielovlasá dáma sa objavila pred objektívmi v kreácii z dielne talianskej značky Dolce & Gabbana. Hodvábny dišes bol pomaľovaný motívom detských kresieb od hlavy až po členky. Hoci by sa mohla núkať otázka, či pri dáme Mirrenovej veku nebude pôsobiť podobný motív nepatrične, odpoveď od nás znie jasne – ani náhodou!

Herečka Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana...
Herečka Brooke Shields prichádza na uvedenie...
+3Modelka Helena Christensen sa tiež objavila na...

Herečka v šatách priam žiarila a farebná kombinácia, ktorú doplnila bielymi lodičkami, jej ešte uberala z veku. Mirrenovej recept na krásu vraj nie je nijako špeciálny. Nedávno prezradila, že základom je, že musí byť vyspatá. „Keď nie som, som mrzutá a nerobí mi to dobre,“ komentovala s úsmevom.

Na opernom predstavení sa v pondelok bola pozrieť aj herečka Jessica Chastain či herec Alexander Saarsgaard. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #šaty #vek #New York #Dolce & Gabbana

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...