Najočakávanejšie sci-fi roka? Marťana v Londýne podporili krásky!

Filmové spracovanie knižného bestselleru Marťan patrí medzi najočakávanejšie filmy jesene. A diváci sa dočkali. Ak pominieme filmové festivaly, oficiálna svetová premiéra sa konala v Londýne.

25.09.2015 14:16
debata
Kate Mara počas londýnskej premiéry filmu... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Kate Mara Kate Mara počas londýnskej premiéry filmu Marťan. Mladá herečka prišla v šatách Dior Haute Couture.

Sci-fi príbeh s hviezdnym obsadením, ktorý režíroval Ridley Scott, prišli podporiť takmer všetci účinkujúci. A hoci v hlavnej úlohe sa ocitol Matt Damon, pozornosť médií patrila najmä ženským hrdinkám. V hollywoodskom vydaní totiž predviedli svoju ukážkovú a štýlovú krásu.

 Jessica Chastain medzi fanúšikmi počas...
Jessica Chastain počas londýnskej premiéry...
+5Matt Damon a Jessica Chastain počas londýnskej...

Na červenom koberci sa objavila napríklad herečka Kate Mara, ktorú na galavečer obliekol módny dom Dior. Drobná a staršia sestra Rooney Maraovej sa v nežnej bielej róbe s kontrastným farebným štepovaním a výšivkou predviedla s nahladko učesanými vlasmi. Prekvapením možno pre niekoho bol pomerne kyprý dekolt, ktorý šaty odhaľovali.

Medzi prítomnými dámami nechýbala ani Kristen Wiig, ktorá pútala pozornosť v pestrých vyšívaných minišatách z dielne značky Valentino. Sympatická komička a herečka si vraj nakrúcania Marťana veľmi užila a to najmä preto, lebo jej ponúklo inú hereckú polohu, než na akú sú u nej diváci zvyknutí.

Herečka Kristen Wiig v róbe značky Valentino na... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Kristen Wiig Herečka Kristen Wiig v róbe značky Valentino na londýnskej premiére filmu Marťan.

Opomenúť nemožno však ani hollywoodsku krásku a veľký talent Jessicu Chastain. V čiernych trblietavých šatách Elie Saab doplnených smaragdovými náušnicami bola skutočným stelesnením pravej filmovej divy.

Londýnska premiéra Marťana nasledovala po predstavení filmu na festivale v Toronte. Do kín by mala sci-fi novinka, ktorej knižnú predlohu vydal na Slovensku Ikar, prísť vo štvrtok 1. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Kristen Wiig #Jessica Chastain #Kate Mara #Marťan

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...