Krásky v bielom žúrovali na Dunaji: Franeková či Dvončová žiarili

Už týždeň uplynul od akcie, v rámci ktorej sa dunajskom nábreží zišli mnohé známe krásky. Takmer všetky v bielom. Večer pod záštitou luxusného šampanského a módy sa totiž niesol v bielych farbách.

27.09.2015 00:00
debata
Krásna Barbora Franeková s magazínom Top... Foto: photo by David Duducz - www.dudu
Barbora Franeková Krásna Barbora Franeková s magazínom Top Fashion priniesli do Bratislavy prehliadku Kateřiny Geislerovej.

Na akciu VIP Moet Ice River Show sa prišla pozrieť moderátorka Soňa Skoncová, ktorá predviedla ukážkové bruško v tope nad pupok. Jej exkolegyňa, momentálne redaktorka televízie Markíza Jana Mutňanská volila zase bielu kombináciu so smaragdovozelenými doplnkami a vyzerala elegantne a pôvabne.

Modelky a kamarátky Ivana Kičikoleva (vľavo) a...
Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová.
+29Aj Linda Rezešová sa objavila na akcii River...

Jednou z najkrajších dám večera sa však jednoznačne stala Barbora Franeková. Bývalá Miss Slovensko a dnes úspešná vydavateľka, ktorá stojí za módnym magazínom Top Fashion, sa pred objektívmi objavila v bielej kombinácii nohavíc, šatového topu a doplnila ju predĺženou vestou vo farbe ťavej srsti. V sobotňajší večer však nebola len „hosťkou“, ale aj hostiteľkou a krstnou mamou. Spoločne so Celeste Buckingham totiž odštartovali akciu River Show, keď pokrstili veľkú maketu loďky na nábreží.

Modelky a kamarátky Ivana Kičikoleva (vľavo) a... Foto: David Duducz
Ivana Kičikoleva (vľavo) a Romana Škamlová Modelky a kamarátky Ivana Kičikoleva (vľavo) a Romana Škamlová.

Práve magazín, pre ktorý Franeková pracuje, tiež priniesol do Bratislavy jednu z najzaujímavejších módnych kolekcií, aká bola za posledné mesiace prezentovaná na verejnosti. Reč je o kolekcii českej dizajnérky Kateřiny Geislerovej, ktorá mala premiéru na nedávnom pražskom týždni módy. Nové kúsky návrhárky, ktorá má butiky v Česku, ale aj Paríži, predviedli slávne tváre modelingovej súťaže Elite Model Look – medzi nimi Denisa Dvončová, Barbora Beňová, Silvia Jagošová a aj čerstvá víťazka Lea Novosedliaková, ktorú čaká onedlho svetové finále.

Okrem prehliadky českej dizajnérky mohli ešte hostia vidieť prezentáciu novej kolekcie značky Gaastra. A samozrejme, popíjať pri tom známe šampanské.

Topmodelka Denisa Dvončová predviedla novú... Foto: photo by David Duducz - www.dudu
Denisa Dvončová Topmodelka Denisa Dvončová predviedla novú kolekciu Kateřiny Geislerovej, ktorú na Slovensko priniesol Top Fashion magazín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Barbora Franeková #Denisa Dvončová #Kateřina Geislerová #River Show

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...