Fíha, čo sa to s ňou stalo? Pri Knechtovej vám padne sánka, vyzerá skvelo!

Veľkolepý galakoncert a množstvo speváckych hostí - taký bol večer pri príležitosti 70. narodenín textára Kamila Peteraja. Nechýbali na ňom ani známe spevácke hviezdy nežného pohlavia. A niektoré doslova uchvátili.

30.09.2015 15:37
debata (1)
Speváčka Katarína Knechtová tiež účinkovala na... Foto: SITA, Marko Erd
Katarína Knechtová Speváčka Katarína Knechtová tiež účinkovala na koncerte na počesť 70. narodenín Kamila Peteraja.

K narodeninám prišli známemu textárovi zablahoželať a tiež zaspievať dámy Mirka Partlová, Mária Čírová či Soňa Norisová. Zo susedného Česka zase zavítala Anna K, aktuálna porotkyňa Superstar Marta Jandová či Lenka Filipová aj s dcérou Lenny. V zostave pozvaných dám nechýbala ani Kristína – pre ňu totiž Peteraj v posledných rokoch tvorí najintenzívnejšie a opakovane.

Speváčka Soňa Norisová počas vystúpenia v rámci...
Speváčka Katarína Knechtová tiež účinkovala na...
+4Speváčka Lenka Filipová počas vystúpenia v...

Ani Kristína, ktorá zvyčajne býva centrom pozornosti fanúšikov ženskej krásy, však v tento večer nemohla konkurovať ďalšej slovenskej kolegyni a úspešnej speváčke – konkrétne Kataríne Knechtovej. Rodáčka z Prešova už dlhší čas prekvapuje svojou ženskou a trendovou podobou počas vystúpení, v utorok večer svoju povesť ešte umocnila. Minišaty s pestrofarebným vzorom, dokonalý účes a príťažlivá figúra – Knechtová je ženská každým centimetrom tela a mimoriadne jej to pristane.

Počas večera zazneli v špeciálnych úpravách všetky veľké hity, ktoré Peteraj otextoval. „Takýto koncert som chcel Kamilovi spraviť už keď mal 65. Napokon to päť rokov dozrievalo a teraz, keď má 70-tku, tak sa nám to konečne podarilo. Chcel som, aby sa ľudia bavili, takže sme vymysleli celkom nové verzie Kamilových piesní. Každá jedna pesnička bola iná a bola zaujímavá,“ povedal jeden z organizátorov podujatia Dodo Šuhajda, ktorý koncert pre priateľa podľa vlastných slov pripravoval už od minulého septembra.

Na koncerte na počesť Kamila Peteraja sa... Foto: SITA, Marko Erd
Kristína Na koncerte na počesť Kamila Peteraja sa objavila aj speváčka Kristína.

Okrem spomenutých dám Kamilovi Peterajovi prišli k narodeninám, ktoré oslávil pred necelými dvoma týždňami, zablahoželať tiež Janko Lehotský, Pavol Hammel, Miro Žbirka, Robo Grigorov, Peter Nagy, Peter Lipa, Fero Griglák, Miko Hladký, Janek Ledecký či skupiny Olympic, Modus, Fragile alebo Polemic.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #krása #Katarína Knechtová #Kráľovná #Kamil Peteraj

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...