Televízni milenci Juraško a Hágerová vyrazili do kina. Zlákal ich Marťan

Snímku Marťan mnohí fanúšikovia sci-fi žánru zaradili medzi najočakávanejšie filmy jesene. A na jej slovenskú premiéru sa prišlo pozrieť v stredu podvečer mnoho známych tvárí.

01.10.2015 11:58
Diana Hágerová a Roman Juraško si spravili... Foto:
Kolegovia aj partneri v súkromí - moderátorská dvojica Diana Hágerová a Roman Juraško si spravili výlet do kina.
debata

Novinku v réžii Ridleyho Scotta, ktorá je filmovou verziou rovnomenného knižného bestselleru, si nenechaj ujsť herec Marek Majeský či jeho kolegyňa Karin Haydu. Už tradične nechýbal ani filmový fanúšik Andrej Bičan či spevák Thomas Puskailer. Pozornosť pútala aj moderátorská dvojica Diana Hágerová a Roman Juraško. Kolegovia aj partneri v súkromí až tak často nechodia spolu do spoločnosti, tentoraz si spravili kinovečer aj s „exkurziou“ na Mars.

Kolegovia aj partneri v súkromí - moderátorská...
Moderátor Andrej Bičan pózuje s Róbertom...
+8Na premiéru filmu Marťan sa prišiel pozrieť aj...

Špeciálnymi hosťami premiéry, ktorú moderoval Bruno Ciberej, sa stal Róbert Vokál – víťaz celosvetovej súťaže o let do kozmu a tiež Michaela Musilová – astrobiologička, ktorá v spolupráci s NASA absolvovala simulovanú misiu na Mars.

zväčšiť Špeciálnymi hosťami premiéry boli Róbert Vokál,... Foto: Barracuda Movie
Špeciálnymi hosťami premiéry boli Róbert Vokál a Michaela Musilová Špeciálnymi hosťami premiéry boli Róbert Vokál, víťaz celosvetovej súťaže o let do kozmu a Michaela Musilová, astrobiologička, ktorá v spolupráci s NASA absolvovala simulovanú misiu na Mars.

Príbeh Marťana hovorí o kozmonautovi, ktorý síce prežije nehodu počas kozmickej misie, ale ocitne sa sám na cudzej planéte, keďže jeho kolegovia sú presvedčení, že zomrel. On musí nájsť spôsob ako prežiť a spojiť sa so Zemou, aby požiadal o záchranu. Keď sa túto správu dozvedajú jeho exkolegovia, vyrážajú na nebezpečnú misiu späť. V hlavnej úlohe sa predstavuje Matt Damon, pričom mu výdatne sekundujú herci ako Jessica Chastain, Kate Mara, Kristen Wiig či Jeff Daniels.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Andrej Bičan #Roman Juraško #Diana Hágerová #Bruno Ciberej #Marťan

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...