Šarapovová v Paríži skórovala: Dlho nevyzerala tak pôvabne, pozrite sa!

O tenistke Marii Šarapovovej je známe, že má slabosť pre módu a pekné veci. Teraz si ju vychutnala priamo z prvého radu. A to na najprestížnejšej módnej prehliadke sezóny.

08.10.2015 17:50
debata
Ruská tenistka Maria Šarapovová na prehliadke... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Ruská tenistka Maria Šarapovová na prehliadke Chanel v Paríži. Ruská tenistka Maria Šarapovová na prehliadke Chanel v Paríži.

Ruská rodáčka sa objavila v utorok na prehliadke francúzskeho módneho ateliéru Chanel a razom bola stredobodom pozornosti. Určite aj preto, lebo pod „ochranné krídla“ si ju vzala Anna Wintour – šéfredaktorka magazínu Vogue. Organizátori obe dámy usadili vedľa seba – o Wintourovej je totiž známe, že má slabosť pre tenis a snaží sa napriek nabitému programu absolvovať ako divák na prestížnych turnajoch. Šarapovovú obľubuje rovnako ako napríklad Rogera Federera.

zväčšiť Zľava: Fotograf Mario Testino, šéfredaktorka... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Zľava: Fotograf Mario Testino, šéfredaktorka magazínu Vogue US Anna Wintour a ruská tenistka Maria Šarapovová. Zľava: Fotograf Mario Testino, šéfredaktorka magazínu Vogue US Anna Wintour a ruská tenistka Maria Šarapovová.

Ruská tenistka sa po boku jednej z najmocnejších žien sveta módy nedala zahanbiť a vyzerala veľmi štýlovo. Pletené šaty so vzorom z dielne Chanel doplnila výrazným klobúkom luxusnými, jemne futuristicky pôsobiacimi lodičkami.

Nebola to pre ňu v parížskom programe prvú prehliadka. Už deň pred šou značky Chanel si totiž blondínka išla pozrieť aj novú kolekciu Stelly McCartneyovej. A opäť vyzerala veľmi štýlovo. Foto hore, dolu si pozrite bohatú galériu zo šou Chanel.

Chanel - Paríž - jar a leto 2016
Chanel - Paríž - jar a leto 2016
+27Chanel - Paríž - jar a leto 2016

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Maria Šarapovová #vzhľad #Chanel #pôvab #elegancia #Anna Wintour

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...