Prvýkrát spolu! Venuša z mól po boku milenca Jonasa, svedčí im to

O tom, že spolu randia, sa vie už nejaký týždeň. Ale prvýkrát oficiálne sa modelka Gigi Hadid a spevák Joe Jonas objavili na verejnosti až vo štvrtok večer.

09.10.2015 15:30
debata
Gigi Hadid a jej priateľ Joe Jonas - prvýkrát... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Gigi Hadid a jej priateľ Joe Jonas Gigi Hadid a jej priateľ Joe Jonas - prvýkrát oficiálne na akcii.

Stalo sa tak na benefičnej akcii Global Lyme Alliance Gala, ktorú podporila nielen vychytená blondínka, ale aj jej mladšia sestra Bella a mama Yolanda Foster. Dôvodom bol okrem iného aj fakt, že práve Bella Hadid trpela niekoľko rokov chorobou, ktorej bol venovaný charitatívny rozmer akcie. Matka oboch dievčat, televízna celebrita Yolanda Foster, s lymskou boreliózou stále bojuje.

Dvadsaťročná Gigi Hadid však bola stredobodom pozornosti, ako to je už na akciách, kde sa objaví, zvykom. V bielych šatách bez ramienok vyzerala elegantne a príťažlivo. Spevák Joe Jonas, ktorý po jej boku vystriedal iného hudobného interpreta – Cody Simpsona, si vybral modrý dvojradový oblek. Hoci momentálne v USA ženské fanúšičky ospevujú najmä jeho mladšieho brata Nicka, o záujem by určite nemal núdzu ani on.

Sestry a vychytené modelky Gigi Hadid (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sestry a vychytené modelky Gigi Hadid (vľavo) a Bella Hadid. Sestry a vychytené modelky Gigi Hadid (vľavo) a Bella Hadid.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #charita #Joe Jonas #Gigi Hadid #Global Lyme Disease

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....