Tri generácie Hollywoodu! Štíhla Melanie Griffith so slávnou mamou aj dcérou

Melanie Griffith má nielen slávnu dcéru, Dakotu Johnson. Jej mama Tippi Hedren očarila Alfreda Hitchcocka a ten ju obsadil do hororu Vtáky. Tri slávne ženy sa predviedli bok po boku.

21.10.2015 00:00
2015 ELLE Women in Hollywood Awards Foto: ,
Dakota Johnson (VĽAVO) Melanie Griffith (druhá vľavo), Stella Banderas (vpravo) a Tippi Hedren na ELLE Awards v Los Angeles.
debata

Najslávnejšia z rodiny je momentálne bezpochyby krásna Dakota Johnson. Jej popularita vystrelila až do nebies po premiére filmu Päťdesiat odtieňov sivej, kde si zahrala hlavnú postavu. Len 26-ročnej kráske leží pri nohách celý svet. Kdekoľvek sa objaví je obletovanou hviezdou.

Dakota Johnson (VĽAVO)  Melanie Griffith (druhá... Foto: SITA/AP, MARIO ANZUONI
Dakota Johnson Dakota Johnson (VĽAVO) Melanie Griffith (druhá vľavo), Stella Banderas (vpravo) a Tippi Hedren na ELLE Awards v Los Angeles.

No niečo podobné zažili aj jej mama a babička. Melanie Griffith (58) má síce obdobie najväčšej slávy už za sebou, ale jej kariéra rozhodne do zabudnutia neupadne. Za úlohu v snímke Podnikavé dievča bola dokonca nominovaná na Oscara a na poličke má aj dva Zlaté Glóbusy.

A čo ešte Dakotina babička, Tippi Hedren? 85-ročná herečka sa preslávila už svojou prvou filmovou úlohou, kedy ju do slávnej snímky Vtáky obsadil ako neznámu krásku sám Alfred Hitchcock.

Trojica hviezd spolu s mladšou sestrou Dakoty, Stellou Banderas, sa spoločne ukázala v Los Angeles na udeľovací ocenení magazínu Elle. Slávne dámy si večer vychutnali a pred fotografmi pózovali s úsmevmi na perách.

Salma Hayek na odovzdávaní ocenení  ELLE Women...
Jenna Dewan  na odovzdávaní ocenení  ELLE Women...
+9Carey Mulligan  na odovzdávaní ocenení  ELLE...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Dakota Johnson #Tippi Hedren

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...