Pretlak sexepílu, vážení! Takto žiarili a zvádzali krásky v New Yorku

Hviezdami filmu, hudby, ale najmä módy bola nabitá utorňajšia módna akcia v New Yorku, na ktorej sa Pravda.sk zúčastnila osobne. Ktoré hviezdy zažiarili na uvedení kolekcie Balmain X H&M?

23.10.2015 11:46
debata
Brazílska kráska Sara Sampaio. Foto: Matteo Prandoni/BFA.com for H&M
Brazílska kráska Sara Sampaio. Brazílska kráska Sara Sampaio.

Tak ako sú znaky kolekcie parížskeho domu Balmain typické, rovnako typické sú aj dámy, ktoré ho nosia. Sú odvážne, neboja sa byť sexi, pôsobiť sebavedomo. A zväčša majú priam dokonalé krivky. Platilo to aj počas uvedenia novej spoločnej kolekcie luxusnej značky a švédskeho odevného reťazca na Wall Street.

Topmodelka Kendall Jenner - samozrejme, v...
Topmodelka Gigi Hadid na uvedení kolekcie...
+15Britská herečka Eve Hewson.

Topmodelky sa rozhodne nemusia ostýchať ukázať svoje príťažlivé nohy či výstrihy. Či už to bola Brazílčanka Sara Sampaio, kórejská hviezda Soo Joo Park alebo austrálska sexbomba Jessica Hart – všetky dámy vyzerali nesmierne sexi a do objektívov strúhali sebavedomé pózy.

Celebrity ako herečka Diane Kruger, modelka Rosie Huntington Whiteley či pretekár Lewis Hamilton však dostali šancu obliecť si kúsky z novej kolekcie ako prví. A tiež bodovali. Blondínka Kruger dokáže nosiť s rovnakou ľahkosťou couture róbu Chanel alebo overal so zamatovým reliéfnym dekorom, ktorého cena bude omnoho prijateľnejšia. Ako módna ikona sa prejavila aj v New Yorku, vyzerala ukážkovo.

Moderátorka Alexa Chung predviedla svoje štíhle... Foto: Matteo Prandoni/BFA.com for H&M
Alexa Chung Moderátorka Alexa Chung predviedla svoje štíhle nohy v predĺženom saku.

Britka Huntington-Whiteley si vzala širokú nohavice a zavinovaciu košeľu so zdôraznenými pleciami, ktoré akcentoval hrubý opasok so zlatým lemovaním. Na prvý pohľad vyzerala dokonalo. A na druhý – zaslúžila by si jednotku v hodnotení módnej polície.

Nenútenosť a nadčasovosť kolekcie, ktorú mnohí vnímajú ako príliš zdobnú, ukázala moderátorka Alexa Chung. V predĺženom saku s dvojradovým zapínaním odhalila svoje štíhle nôžky a minimalizovala vizuálny atak jednoduchou listovkou a lodičkami do šnurovaním.

Topmodelka Kendall Jenner - samozrejme, v... Foto: Nicholas Hunt/Getty Images for H&M
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner - samozrejme, v kúskoch z kolekcie.

A nehodno zabudnúť na divy a múzy Oliviera Rousteinga – modelky Gigi Hadid a Kendall Jenner. Obe dorazili v kúskoch z novej kolekcie, ktorá príde do predaja 5. novembra. A obe vyzerali ukážkovo. Viac v galérii hore. Nižšie si môžete pozrieť kolekciu na prehliadke z New Yorku.

Na prehliadke sa objavila aj topmodelka Bella...
Kolekcia Balmain X H&M - uvedenie v New Yorku.
+33Brazílska gazela Alessandra Ambrosio na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #sexi #sexepíl #Diane Kruger #Sara Sampaio #prezentácia #Kendall Jenner #celebrity #Rosie Huntigton-Whiteley #Balmain X H&M

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....