Pozrite sa, ako rozkvitla! Vojvodkyňa Cate žiarila na múzejnom gala

Najprv sa zaskvela na premiére novej bondovky a v utorok večer bola vojvodkyňa Catherine ozdobou akcie v priestoroch slávneho londýnskeho múzea.

28.10.2015 10:22
debata
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na akciu 100 Women In Hedge Funds Gala Dinner v múzeu Victoria & Albert Museum v Londýne. Oblečená do šiat Erdem.

Manželka britského princa Williama dorazila na gala 100 Women in Hedge Funds v dlhých pestrofarebných kvetinových šatách bez rukávov. Strihový jednoduchý, ale výrazom neprehliadnuteľný model z dielne značky Erdem zdôrazňoval jej pôvab a skvelú náladu. Catherine rozdávala úsmevy pre fotografov, ale aj ďalších hostí a ochotne pózovala s pozvanými.

Matka princa Georga a princeznej Charlotte sa od májového pôrodu dcérky už vrátila späť k svojej superštíhlej postave. Údajne je za tým aj fakt, že sa o obe deti stará väčšinu času sama – hoci by si mohla nechať pomáhať od armády pestúniek.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na galavečer do londýnskeho múzea Victoria & Albert.

Obaja kráľovskí rodičia sa však už pri Georgovi snažili užiť si čo najviac času stráveného s vlastnou ratolesťou, keďže vedia, že v rámci svojich kráľovských povinností musia často cestovať na rozličné podujatia a deti nechávajú práve vtedy s rodinou alebo opatrovateľkami.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na akciu 100 Women In Hedge Funds Gala Dinner v múzeuVictoria & Albert Museum v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #vojvodkyňa Catherine #múzeum #gala #pôvab #Erdem

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...