Zamilovaná Mariah? S milionárskym milencom vyrazili do kasína

Speváčka Mariah Carey vyzerá byť v siedmom nebi. Po boku svojho aktuálneho priateľa Jamesa Packera hudobná diva doslova žiari.

29.10.2015 15:27
Mariah Carey a James Packer Foto: ,
Speváčka Mariah Carey po boku svojho aktuálneho priateľa - podnikateľa a multimilionára Jamesa Packera otvorila jeho nové kasíno v Macau.
debata

Platilo to aj v Macau, kde sa dvojica objavila spoločne na otvorení nového kasíno rezortu. Jeho podielnikom a spolumajiteľom nie je nik iný ako práve Packer.

Muž, ktorého kedysi spájali aj s topmodelkou Mirandou Kerrovou, sa údajne do americkej speváčky doslova zbláznil. „Trávia spolu veľmi veľa času. Mariah je podľa neho tá pravá,“ tvrdí zdroj, ktorý citoval americký týždenník US Weekly.

Speváčka Mariah Carey po boku svojho aktuálneho... Foto: SITA/AP, Kin Cheung
Speváčka Mariah Carey po boku svojho aktuálneho priateľa - podnikateľa a multimilionára Jamesa Packera otvorila jeho nové kasíno v Macau. Speváčka Mariah Carey po boku svojho aktuálneho priateľa - podnikateľa a multimilionára Jamesa Packera otvorila jeho nové kasíno v Macau.

Carey má za sebou neúspešné dve manželstvá. Prvým manželom bol Tommy Motola, prezident hudobnej spoločnosti Sony, druhým moderátor a spevák Nick Cannon. S ním má speváčka aj dvojičky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Mariah Carey #kasíno #James Packer

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...