Zatienila aj hollywoodske hviezdy! S výstrihom ako svet to šlo ľahko

Hviezd ako maku, modelky, speváčky či herečky. Ale všetky zatienila dáma, ktorá si status celebrity buduje najmä vďaka slávnemu partnerovi.

30.10.2015 15:02
debata
Hudobník a spevák Matthew Bellamy z kapely Muse... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Matthew Bellamy a Elle Evans Hudobník a spevák Matthew Bellamy z kapely Muse prišiel so svojou partnerkou Elle Evansovou.

Reč je o modelke Elle Evansovej, ktorá nahradila po boku hudobníka a speváka Matta Bellamyho z kapely Muse herečku Kate Hudsonovú. Blondínka, ktorú mnohí k herečke a expartnerke lídra kapely prirovnávajú, sa po jeho boku objavila vo štvrtok večer v Los Angeles. Konala sa tam benefičná akcia nadácie amfAR, ktorá už roky získava finančné prostriedky na výskum liekov proti vírusu HIV.

Hudobník a spevák Matthew Bellamy z kapely Muse...
Speváčka Zendaya.
+15Herec Matt Bomer (vľavo) a jeho manžel Simon...

Dvadsaťpäťročná Evans nenechala nič na náhodu, keď si na slávnostný večer ostrosledovaný objektívmi obliekla šaty s výrazným slzičkovým prestrihom na hrudi. Odvážny model šiat len zdôraznil jej dokonalé tvary a fyzické pôvaby.

Blonďatá sexbomba si pozornosť užívala a jej partner Bellamy vyzeral tiež spokojne. Konieckoncov, podobnú partnerku mu asi mnohí jeho hudobní kolegovia závidia.

Herecký pár Diane Kruger a Joshua Jackson... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Diane Kruger a Joshua Jackson Herecký pár Diane Kruger a Joshua Jackson prišli spoločne na akciu amfAR Inspiration Gala v Los Angeles.

Na akcii sa však popri spomenutej dvojici objavili aj ďalšie známe tváre. Medzi nimi napríklad herecký pár Diane Kruger a Joshua Jackson či herečka Lea Michele, Chloe Sevigny, topmodelky Alessandra Ambrosio a Rosie Huntington-Whiteley a mnohí ďalší. Viac nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #výstrih #pôvab #amfar #Matthew Bellamy #Elle Evans

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...