Známi televízni milenci, Tina či Podzámska: Užili si luxusný voňavý žúr

Známe tváre slovenského šoubiznisu, televízne moderátorky, speváčky aj speváci či predstavitelia hereckej obce - poriadne bohatú účasť mal štvrtkový večer v centre Bratislavy pod záštitou známej kozmetickej značky.

30.10.2015 17:30
debata
Moderátorská dvojica Veronika Ostrihoňová a... Foto: AVON
Moderátorská dvojica Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra. Moderátorská dvojica Veronika Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra.

Do centra pozornosti sa dostali moderátorskí partneri, ktorí sú zároveň partnermi v súkromí. Veronika Ostrihoňová a Matej „Sajfa“ Cifra totiž akciou nielen sprevádzali, ale stali sa aj krstnými rodičmi nových parfumov – mužskej a ženskej verzie. Nikoho asi neprekvapilo, keď novinke, ktorá mieri na predvianočný trh, žehnali spoločným bozkom.

Moderátorka Soňa Müllerová.
Moderátorka Didiana nechýbala medzi hosťami...
+15Moderátorka Veronika Ostrihoňová nechala hostí...

Hoci Sajfa by rád v tomto „požehnávaní“ pokračoval, po obligátnej niekoľko sekundovej puse pre objektívy už dostala priestor ďalšia známa dáma. Reč je o speváčke Tine, ktorá sa objavila v spoločnosti po bezmála ročnej pauze. Venovala sa svojmu druhému bábätku a štvrtkové minivystúpenie bolo jej prvým po poriadne dlhom čase.

Speváčka Tina hosťom voňavého večierka... Foto: AVON
Tina Speváčka Tina hosťom voňavého večierka zaspievala niekoľko skladieb.

To však nebolo všetko. Tina, ktorá je dvojnásobnou mamou, ale zároveň úspešnou speváčkou sa stala ambasádorkou novej kampane, ktorá pobáda ženy k tomu, aby boli sebavedomejšie a odvážnejšie vo vlastných túžbach a cieľoch.

Sebavedomých a odvážnych žien sa však dalo nájsť na štvrtkovej párty viacero. Medzi nimi napríklad moderátorky Didianu či Soňu Müllerovú, bývalú fitness šampiónku Zoru Czoborovú, alebo speváčku Beátu Dubasovú a herečku Elenu Podzámsku. Všetky spomenuté dámy aj ďalších hostí si pozrite v galérii.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: AVON
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.
debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #párty #Tina #celebrity #Veronika Ostrihoňová #Beáta Dubasová #Sajfa

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...