Krásna Lawrence s kolegami sa umazali od cementu. Ale je to pocta!

Americká herečka Jennifer Lawrence a jej kolegovia z očakávaného filmu Hry o život: Drozdajka 2 Josh Hutcherson a Liam Hemsworth zanechali odtlačky rúk a topánok v cemente pred hollywoodskym TCL Chinese Theatre.

02.11.2015 18:39
Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence a Liam... Foto: ,
Zľava: Herci Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence a Liam Hemsworth ukazujú ruky umazané od cementu po tom, čo zanechali odtlačky pred TLC Chinese Theater v Los Angeles.
debata

Trojica, ktorá si spolu zahrala aj v predchádzajúcich snímkach série Hry o život z rokov 2012, 2013 a 2014, do pripravenej plochy takisto napísala svoje mená a dostala priestor na príhovor.

„Sme veľmi vďační a myslím si, že to môžem povedať v mene všetkých z Hier o život. Nepamätám si vaše mená, ale nie, len žartujem, poznám ich,“ uviedla 25-ročná Lawrence, ktorá si zahrala aj vo filmoch ako Terapia láskou, Špinavý trik či v sérii X-men.

Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence a Liam... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence a Liam Hemsworth Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence a Liam Hemsworth sa objavia aj v záverečnom filme ságy Hry o život. Ešte pred premiérou zanechali odtlačky v Hollywoode.

Dvadsaťpäťročný Liam Hemsworth vyhlásil, že by sa s Hutchersonom a Lawrenceovou rád priatelil po celý život. „Je pre mňa veľká česť zdieľať tieto momenty s vami oboma. Mám vás veľmi rád, ste moji najlepší priatelia. Buďme priateľmi navždy,“ povedal.

O dva roky mladší Josh Hutcherson sa poďakoval za podporu všetkým fanúšikom a fanúšičkám.

Záverečný film zo série Hry o život s podtitulom Drozdajka 2 nakrútil režisér Francis Lawrence. Snímka bude mať svetovú premiéru 9. novembra v Paríži. Do slovenských kín sa dostane o desať dní neskôr. V novinke si okrem spomínaných zahrali aj Elizabeth Banks, Natalie Dormer, Gwendoline Christie, Jena Malone, Julianne Moore, Sam Claflin, Woody Harrelson či Philip Seymour Hoffman, ktorý zomrel v čase nakrúcania.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Hry o život #Liam Hemsworth #odtlačky #Josh Hutcherson #cement #vďaka

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...