Ona si to fakt môže dovoliť! 77-ročná Fonda ohúrila odhaleným bruchom

Aj vo veku 77 rokov je schopná zbierať filmové ceny. To však nebolo zďaleka jediné, čím v nedeľu večer zaujala americká herečka Jane Fonda.

02.11.2015 16:59
debata
Herečka Jane Fonda pútala pozornosť v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jenna Dewan Tatum v kreácii Zuhair Murad. Herečka Jane Fonda pútala pozornosť v kreácii Balmain.

Slávna filmová diva sa objavila na vyhlásení cien Hollywood Film Awards, aby si prevzala cenu za výkon vo filme Mladosť. Ale popri tom ohúrila aj svojím vzhľadom.

V jej prípade si možno verejnosť už zvykla na to, že sa udržiava vo forme, je štíhla a má krivky, ktoré by jej závideli aj mnohé o polovicu mladšie dámy. Na slávnostný večer sa však Fonda aj vystrojila tak, ako by mala o polovicu menej. A vyzerala ukážkovo.

Herečka Jane Fonda pútala pozornosť v kreácii...
Na podujatí sa objavila aj herečka Dakota Johnson.
+15Herečka Reese Witherspoon.

Balmainovskú kombináciu bielych volánových nohavíc s bielym sakom na prekríženie dopĺňal sieťovaný top – to všetko si 77-ročná dáma vzala bez ostychu a objektívom predviedla kúsok svojho odhaleného drieku. O tom, že má pevné bruško hodné závisti písali mnohé americké servery.

Fonda bola v minulosti zanietenou fanúšičkou športu a aerobiku. Jej inštruktážne videá boli hitom a zarobili jej dostatok peňazí. Dnes síce stále cvičí, hoci menej – ale zdá sa, že schopnosť udržať sa vo forme jej zostala. Veď posúďte sami. V galérii nájdete aj ďalšie hviezdy filmového ceremoniálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Balmain #vzhľad #Jane Fonda #krivky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...