Úchvatná Bond-girl Lea Seydoux! V Mexiku bola kráľovnou noci

Zdá sa, že nová bondovka, ktorá prichádza do kín pod názvom Spectre, opäť bude lámať rekordy. Hlavné hviezdy ju priniesli aj do Mexika.

03.11.2015 11:49
debata
Herečka Lea Seydoux vyzerala na premiére úchvatne. Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Lea Seydoux Herečka Lea Seydoux vyzerala na premiére úchvatne.

Keďže v krajine sa časť filmu nakrúcala, produkčná spoločnosť sa rozhodla do hlavného mesta pricestovať s takmer všetkými hlavnými hrdinami 24. filmu o agentovi 007. Ošiaľ fanúšikov nebol žiadnym prekvapením.

Zľava: Christoph Waltz, Sam Smith, Lea Seydoux,...
Herečka Stephanie Sigman tiež pricestovala do...
+9Herec Christoph Waltz.

Okrem hlavného hrdinu Daniela Craiga sa však už tradične pozornosť sústreďovala na krásne ženy – jeho Bond-girls. A tentoraz súboj krásy vyhrala francúzska herečka Lea Seydoux. Plavovlasá hviezda sa objavila na červenom koberci v nádhernej večernej róbe Miu Miu s lodičkovým výstrihom a vysokým rozparkom v šifónovom závoji rozviatej sukne. Keď kráčala k fanúšikom, aby rozdala autogramy, sukňa rafinovane odhaľovala jej nohy a dodávala celkovému vzhľadu výrazný sexuálny náboj.

Herec Daniel Craig predstavil bondovku Spectre... Foto: SITA/AP, Rebecca Blackwell
Herec Daniel Craig pózuje fotografom. Herec Daniel Craig predstavil bondovku Spectre v Mexiku.

Herečka Monica Bellucci zostala tentoraz pri decentnejšej voľbe večerných šiat vo farbe indigo s nepatrným trblietavým leskom v materiáli. Nesklamala však ani slečna Moneypenny, presnejšie povedané herečka Naomie Harris. V kreácii módneho domu Balmain bola neprehliadnuteľná.

Nová bondovka Spectre by mala do slovenských kín prísť už o pár dní, v niektorých krajinách sa však už premieta a stihla za ten čas zlomiť niekoľko rekordov. Vo Veľkej Británii a Írsku si počas prvého týždňa pripísala na konto 41,7 milióna libier (v prepočte približne 58 miliónov eur), čím prekonala doterajší rekord filmu Harry Potter a väzeň z Azkabanu.

zväčšiť Zľava: Christoph Waltz, Sam Smith, Lea Seydoux,... Foto: SITA/AP, Esteban Felix
Christoph Waltz, Sam Smith, Lea Seydoux, Naomie Harris, Daniel Craig a Dave Bautista Zľava: Christoph Waltz, Sam Smith, Lea Seydoux, Naomie Harris, Daniel Craig a Dave Bautista prišli do Mexika predstaviť bondovku Spectre.

Okrem týchto krajín už novinku režiséra Sama Mendesa začali premietať aj v Holandsku, Dánsku, Švédsku, Nórsku a Fínsku, pričom celkovo si pripísala na konto takmer 73 milióna eur. Rekordné tržby zaznamenala okrem Veľkej Británie aj v Holandsku, Dánsku, Nórsku a Fínsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #krása #premiéra #Monica Bellucci #Daniel Craig #herci #Lea Seydoux #Spectre

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...