Prvýkrát v spoločnosti! Aj napriek rozvodu krásna Halle Berry žiari

Hoci je momentálne pod drobnohľadom médií, herečka Halle Berry sa odhodlala vyraziť na akciu v Los Angeles. Dôvodom bol James Bond.

04.11.2015 11:48
debata
Herečka Halle Berry sa objavila na akcii... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Halle Berry Herečka Halle Berry sa objavila na akcii Spectre - The Black Women Of Bond Tribute v Los Angeles. Išlo o jej prvé oficiálne vystúpenie na verejnosti od ohlásenia rozvodu s tretím manželom.

Štyridsaťdeväťročná herečka v minulosti stvárnila jednu z osudových žien agenta 007 a tak na podujatí zasvätenom afroamerickým herečkám v bondovkách nemohla chýbať. V modrých šatách Halston a s dlhými zvlnenými kaderami pôsobila spokojne a vylúdila aj pár úsmevov pre kamery. Možno trošku smutným faktom je, že jedinou kolegyňou bola Britka Naomie Harris. Tá stvárňuje slečnu Moneypenny aj v aktuálnej, 24. bondovke s názvom Spectre.

Berry iba minulý týždeň ohlásila rozpad tretieho manželstva – bulvárne médiá vypátrali, že najprv podala žiadosť pod iným menom. Neskôr ju podala aj oficiálne.

Herečka Naomie Harris stvárňuje už v druhej... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Naomie Harris Herečka Naomie Harris stvárňuje už v druhej bondovke slečnu Moneypenny.

Manželstvo s francúzskym hercom Olivierom Martinezom, ktorý je aj otcom jej synčeka Macea, trvalo zhruba dva roky. Dôvodom rozchodu údajne bolo, že Martinez mal násilné prejavy. Celý proces odcudzenia mal odštartovať jeho fyzický útok na fotografa pred pár mesiacmi. Herec sa v minulosti tiež pobil s modelom a bývalým partnerom herečky Gabrielom Aubrym, s ktorým má staršiu dcérku Nahlu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Halle Berry #James Bond #verejnosť #Spectre #prvýkrát

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...