Veľkolepá premiéra Hier o život: Zvodná Lawrence uchvátila v Berlíne

Metropolu Nemecka si vybrali tvorcovia a producent záverečného filmu ságy Hry o život na svetovú premiéru dlhoočakávanej snímky.

05.11.2015 00:00
debata
Zľava: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence a Josh... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson Zľava: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence a Josh Hutcherson spoločne pózujú fotografom na premiére filmu Hry o život: Drozdajka - časť 2.

V stredu večer do Berlína zavítalo trio ústredných hrdinov v podaní herečky Jennifer Lawrenceovej a hercov Josha Hutchersona a Liama Hemswortha. Všetci traja spoločne nakrútili všetky diely filmovej ságy a nedávno sa vyjadrili, že by chceli zostať priateľmi aj po konci projektu. Na premiére sa k sebe priateľsky tisli a objímali pred objektívmi.

Zľava: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence a Josh...
Herečka Natalie Dormer si na premiéru obliekla...
+9Herečka Elizabeth Banks v kreácii Elie Saab...

Pozornosť už tradične patrila najmä Lawrenceovej, ktorej hrdinka Katniss Everdeen sa za roky nakrúcania a uvádzania do kín stala miláčikom miliónov divákov. Herečke vraj tiež prirástla k srdcu a ako vyjadrila, užívala si fyzicky náročné scény súbojov, ale aj hereckú stránku role.

Pred objektívy dorazila držiteľka Oscara v slivkovej róbe z dielne Dior. Šaty z línie haute couture nenechávali veľa na predstavivosť. Dekolt hviezdy bol pomerne odvážny a odhaľujúci, no blondínka ho zvládla predviesť bez zaváhania či trapasu.

Herečka Jennifer Lawrence predviedla svoj... Foto: Reuters, FABRIZIO BENSCH
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence predviedla svoj príťažlivý dekolt v kreácii Dior Haute Couture.

Na červenom koberci však žiarili aj ďalšie dámy – medzi nimi napríklad herečka Elizabeth Banks v kreácii Elie Saab Couture či Jena Malone, ktorú obliekla dizajnérka Reem Acra. Už tradične v čiernej sa ukázala 54-ročná Julianne Moore, ktorej pôvab nemení ani pribúdajúci vek.

Do kín by sa mal film Hry o život: Drozdajka – časť 2. dostať 20. novembra. Ešte predtým sa titulní hrdinovia objavia na premiérach vo viacerých svetových metropolách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Jennifer Lawrence #Hry o život #výstrih #Julianne Moore #Berlín #Elizabeth Banks

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...