Cibulková v šperkoch za 170-tisíc! Pre Müllerovú je vzácny správny muž

Ženy majú rady krásne šperky a tak niet divu, že sa ich požehnane zišlo aj na utorňajšom otvorení nového butiku v centre Bratislavy. Tri z nich, známe slovenské tváre, sa stali zároveň aj akýmisi sudičkami.

12.11.2015 11:19
debata
zväčšiť Majiteľ klenotníctva Alojz Ryšavý v spoločnosti... Foto: ALO Diamonds
Majiteľ klenotníctva Alojz Ryšavý v spoločnosti troch "sudičiek" - zľava: Dominika Cibulková, Soňa Müllerová a Monika Hilmerová. Majiteľ klenotníctva Alojz Ryšavý v spoločnosti troch "sudičiek" - zľava: Dominika Cibulková, Soňa Müllerová a Monika Hilmerová.

Tenistka Dominika Cibulková, moderátorka Soňa Müllerová a herečka Monika Hilmerová si vzali na starosť slávnostné prestrihnutie stuhy do vynoveného obchodu známej klenotníckej značky, ktorý už pár týždňov funguje. Pri tej príležitosti nešetrili želaniami ani vtipnými historkami na adresu vzácnych klenotov.

Herečka Monika Hilmerová (v strede) s manželom...
Moderátorka Vera Wisterová musela vziať na...
+14Tenistka Dominika Cibulková si otestovala aj...

Podľa moderátorky Soni Müllerovej je najdôležitejším šperkom ženy správny muž po jej boku. „Ak žena nájde toho správneho muža, on jej už potom tie šperky kúpi,“ s úsmevom vysvetlila tvár Dámskeho klubu RTVS, ktorá je v zdobení sa šperkmi skôr minimalistka.

Tenistka Dominika Cibulková bola jednou z... Foto: ALO Diamonds
Tenistka Dominika Cibulková bola jednou z krstných mám. Tenistka Dominika Cibulková bola jednou z krstných mám.

Herečka Monika Hilmerová je dvojnásobnou mamou a tak niet divu, že za najvzácnejšie klenoty považuje práve deti. Ani ona však nepohrdne luxusnými kúskami, o čom presvedčila už pred pár mesiacmi na vyhlásení cien OTO – vtedy ju zdobili drahé náušnice či náramok za tisícky eur.

A azda najväčšou fanúšičkou luxusu je tenistka Dominika Cibulková – známa tým, že po úspešnom zápase si vždy dopraje niečo extra. „V ženskej šatni na tenise sa vlastne o inom ani nebavíme. Rozoberáme módu, šperky a občas mužov,“ vyhlásila s úsmevom pôvabná tenistka, ktorá predviedla ukážkovú figúru v telových šatách s efektnými kruhovými panelmi v drieku od Davida Komu. Ako hlavná tvár klenotníctva bola tiež „najdrahšie“ vystrojená. Šperky, ktoré ju zdobili, mali hodnotu bezmála 170-tisíc eur.

Herečka Monika Hilmerová (v strede) s manželom... Foto: ALO Diamonds
Monika Hilmerová, Jaro Bekr a Karin Haydu Herečka Monika Hilmerová (v strede) s manželom Jarom Bekrom a kolegyňou Karin Haydu.

Na otvorení sa objavili aj ďalšie známe tváre ako Vera Wisterová, Zora Czoborová či Karin Haydu a Dagmar Dianová. Viac nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #šperky #cena #Dominika Cibulková #Monika Hilmerová #Soňa Müllerová #otvorenie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...