Pár mesiacov po pôrode štíhla ako prútik! A tie nohy, no paráda...

Už pár týždňov po pôrode druhého syna vyzerala herečka a modelka Jaime King priam ukážkovo. Na akcii pred pár dňami v Los Angeles svoju povesť len potvrdila.

13.11.2015 00:00
Jaime King Foto: ,
Herečka a modelka Jaime King.
debata (1)

Tridsaťšesťročná hrdinka z filmov Sin City sa objavila na uvedení nového produktu známeho mobilného operátora a pri tej príležitosti sa rozhodla pre nie celkom tradičnú garderóbu. Kombinácia širokých šortiek s čipkovanou spodnou vrstvou a blúzky s nariasenými rukávmi a hranatým živôtikom pôsobila romanticky a zároveň sexi. Najmä Kingovej štíhle a formované nohy bolo to, čo lákalo pohľady od prvého momentu.

Herečka a modelka Jaime King na akcii v Los... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jaime King Herečka a modelka Jaime King na akcii v Los Angeles.

Blondínka síce rodila len v polovici leta, ale za necelé štyri mesiace sa dostala späť do ukážkovej formy. Ako sa nedávno vyjadrila pre jeden z amerických magazínov, starostlivosť o dve deti je najlepší spôsob, ako vyriešiť popôrodné kilogramy. „Dajú vám zabrať,“ komentovala vtedy s úsmevom.

Niekdajšia tvár značiek ako Rvlon či Rocawear však priznala, že tiež zmenila jedálniček a po pôrode pridala do svojho týždňového režimu aj viac cvičenia.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #chudnutie #sexi #modelka #mama #Jaime King

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...