Bude z nej nová hviezda Baywatch? Dekolt na to teda má, čo poviete?

O tom, že v Hollywoode je už na stole scenár k filmovej verzii úspešného seriálu Baywatch, sme informovali pred pár mesiacmi. Aj jeho hlavných mužských hrdinoch.

18.11.2015 10:50
debata
Herečka Ashley Benson a jej neprehliadnuteľný... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Herečka Ashley Benson a jej neprehliadnuteľný dekolt. Herečka Ashley Benson a jej neprehliadnuteľný dekolt.

Pred kamerami sa v červených trenírkach a s vypracovanými svalmi predstavia napríklad Zac Efron a Dwayne Johnson, pred pár dňami v Los Angeles prebiehal aj kasting na hlavnú ženskú hrdinku. Jednou z horúcich kandidátok sa stala aj herečka Ashley Benson – známa napríklad z divokej komédie Spring Breakers.

Dvadsaťsedemročná kráska sa nedávno objavila na gala Baby2Baby v Los Angeles, kde dala najavo, že minimálne fyzické prednosti potrebné na rolu sexi plavčíčky jej príroda nadelila. V čiernych šatách s hlbokým výstrihom predviedla pevné poprsie a patrila medzi najsexi dámy večera.

Americká herečka Alexandra Daddario. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Alexandra Daddario Americká herečka Alexandra Daddario.

Či však rolu dostala, nie je zatiaľ známe. Zástupcovia hollywoodskych štúdií zverejnili zoznam herečiek, ktoré sa na kastingu zúčastnili. Okrem Bensonovej to bola napríklad Nina Dobrev z Upírskych denníkov či Alexandra Daddario, ktorá svoje prednosti odhalila v sérii Temný prípad.

Podľa amerických médií je však možné, že miesto v očakávanom filme dostane viacero dám, keďže bude nutné obsadiť hneď niekoľko postáv sexi zachránarok.

Herečka Nina Dobrev. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nina Dobrev Herečka Nina Dobrev.

Kým Baywatch – Pobrežná hliadka na televíznych obrazovkách bol vnímaný ako rodinný seriál s prvkami dobrodružstva, filmová verzia má byť dravejšia, divokejšia a tiež pikantnejšia. „Bude to veľké, zábavné a s hviezdičkou,“ vyhlásil pred pár týždňami už obsadený Dwayne Johnson.

Herečka Ashley Benson a jej neprehliadnuteľný...
Speváčka Gwen Stefani.
+14Herečka Jordana Brewster.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi #dekolt #herečka #kasting #Ashley Benson #Baywatch

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...