Hilmerová a Studenková na charite, módou neohúrila ani jedna

Známe slovenské herečky Zdena Studenková a Monika Hilmerová sa objavili v pondelok večer na charitatívnej akcii v jednom z bratislavských hotelov.

25.11.2015 13:50
debata (4)
Herečka Zdena Studenková na charitatívnej... Foto: Profimedia
Zdena Studenková Herečka Zdena Studenková na charitatívnej akcii, ktorej výťažok smeroval na detské kardiologické oddelenie.

Obľúbené televízne tváre prišli podporiť projekt, v rámci ktorého sa zbierali financie pre detské kardiocentrum. A obe sa snažili zaujať aj svojou vizážou a garderóbou. Každej sa to podarilo tak na polovicu.

Šesťdesiatjeden­ročná Studenková starostlivo dbá o svoj vzhľad aj mladistvú vizáž, v tento večer však volila zrelší look so starostlivo zvlnenými a upravenými prameňmi plavých vlasov lemujúcimi tvár. Čierne puzdrové šaty s trojštvrťovými rukávmi boli vhodnou voľbou. Diskutabilné sú však šnúry perál, ktoré k nim pridala. Nepôsobili nenútene francúzsky a chanelovsky, čo bol pravdepodobne zámer. Naopak, šantánovsky bili do očí. A to najmä v kontraste s opulentne pôsobiacim kožušinovým bolerkovým kabátikom farbeným na fialovo. Výsledná kombinácia tak pôsobila prehnane. Treba však dodať, že keď kabátik odložila, dojem sa výrazne zjemnil a zlepšil.

Herečka Monika Hilmerová na charitatívnej akcii... Foto: Profimedia
Monika Hilmerová Herečka Monika Hilmerová na charitatívnej akcii v jednom z bratislavských hotelov.

Studenkovej o dvadsať rokov mladšia kolegyňa zo Slovenského národného divadla aj televíznych obrazoviek patrí medzi najpôvabnejšie herečky. Ani po dvoch deťoch a prekročení štyridsiatky nestratila svoj mladistvý šmrnc. Aj preto zamrzí, že Hilmerová akoby nevedela nájsť tú správnu cestu v úprave zovňajška. Čierne minišaty z elastického materiálu jej vďaka voľnej vrchnej časti opticky pridávali neforemný dojem od pása nahor. Elastický materiál a jeho kooperácia s telom pripomínali estetiku z úvodu 21. storočia. Kdesi tam akoby zostal ukotvený aj celkový Hilmerovej štýl. A je to škoda. Ako žena, ktorá je vzorom pre mnoho Sloveniek, by sa mohla posunúť viac do súčasnosti.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #charita #Monika Hilmerová #Zdena Studenková #štýl

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...