Kráska z Kukučky rozkvitla na premiére: Šaty za 11 eur a aha, ako žiari!

Nie je zvykom, aby sa v tak tesnom období po sebe do kín dostali až dva filmy z jednej série v českej produkcii. Gangster Ka je výnimkou.

26.11.2015 13:40
debata (1)
Herečka Vlastina Svátková na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Vlastina Svátková na premiére filmu Gangster Ka: Afričan. Herečka Vlastina Svátková na premiére filmu Gangster Ka: Afričan.

Pred pár dňami mala v Prahe premiéru snímku Gansgter Ka: Afričan, na ktorej nechýbala ani hlavná ženská predstaviteľka – herečka Vlastina Svátková. A slovné spojenie ozdoba akcie v jej prípade rozhodne nie je od pravdy ďaleko.

Plavovláska s myjavskými koreňmi sa pred objektívy postavila v jednoduchých, no efektných šatách s výrazným kvetinovým vzorom. Netradičná farebná kombinácia pastelovej mentolovej s ružovou nechala vyniknúť Svátkovej plavé kadere aj jemnú pleť. Zlatá kabelka a bronzová lodičky bol tiež zafungovali.

Svátková pritom priznala, že tento premiérový „look“ ju vyšiel na pár stoviek českých korún. „Šaty ma vyšli na tri stovky (pozn. 11 eur). Je to vintage model,“ prezradila pre Super.cz herečka. Predstaviteľka filmovej manželky hlavného hrdinu v podaní herca Hynka Čermáka však nízkorozpočtové šaty doplnila náušnicami od Tiffany a vzácnym náhrdelníkom po babičke. Potlesk je v jej prípade zaslúžený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #premiéra #šaty #pôvab #lacné #Gangster Ka #Vlastina Svátková

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...