Kušnírová s Husárovou žiarili na módnom gala, Kocianová nesklamala

Módna akcia s benefičným posolstvom, minulotýždňová Fashion Sparkling Charity Night, opäť preverila schopnosť známych žien a krások nahodiť sa do gala. Klasiku a občas aj nudu striedali závany originality, mnohé dámy príjemne prekvapili.

30.11.2015 11:14
debata (2)
Podnikateľka Silvia Kušnírová v kreácii od... Foto: Fashion TV
Podnikateľka Silvia Kušnírová. Podnikateľka Silvia Kušnírová v kreácii od Marcela Holubca.

V duchu odporúčaného dress-code „black tie“ sa na podujatí objavili páni v oblekoch či smokingoch a dámy vo večerných šatách. Ale tam, kde je záplava večerných šiat, zaujať môžu tí, ktorí prejavia trošku odvahy. Modelka a bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová aj podnikateľka Silvia Kušnírová k nim rozhodne patrili.

Podnikateľka Silvia Kušnírová v kreácii od...
Riaditeľka Fashion TV a organizátorka akcie...
+27Moderátorka Fashion TV Jasmína Alagič v šatách...

Obe dámy v tento večer stavili na nohavicové kreácie. Prvá menovaná na čierny overal so širokými nohavicami a košeľovou vrchnou časťou, ktorú doplnila čiernym hodvábnym šálom so strapcami. Jednoduché a pritom nesmierne účinné. Drobná zlatá kabelka do ruky a ležérne, no pritom pompézne upravené vlasy to celkovo ešte vyšperkovali.

V prípade Silvie Kušnírovej sa ani nedá očakávať iné ako štýlová a moderná voľba garderóby. Jej biely nohavicový kostým na spôsob inovovaného dámskeho smokingu pochádzal od dizajnéra Marcela Holubca a podnikateľke sedel ako uliaty. Voľba doplnkov bola tiež rafinovaná – šafránová listovka od Bottega Veneta a žiarivé lodičky v karibskej modrej nemali chybu. Podobne ako úprava účesu a veľmi prirodzené líčenie.

Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Foto: Profimedia
Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová. Bývalá Miss Slovensko Veronika Husárová.

Súčasťou podobných akcií sa už stali kreácie od dizajnéra Michaela Kováčika, ktorého nosia mnohé modelky či bývalé finalistky a víťazky Miss. Jednou z jeho ortodoxných podporovateliek je aj Barbora Franeková. Tentoraz prekvapila netradične odvážnou verziou topu s asymetrickými zvonovými rukávmi. Odhalený dekolt však vyvažovala stuha uviazaná okolo krku a upevnená do čiernej postupne sa rozširujúcej sukne. Silnou stránkou celkového looku bola úprava – účes s vyžehlenou ofinou a copom na temene bol nečakaný a pritom mimoriadne efektný.

Bývalá Miss Slovensko a podnikateľka Barbora... Foto: Fashion TV
Barbora Franeková Bývalá Miss Slovensko a podnikateľka Barbora Franeková v kreácii od Michaela Kováčika.

Herečka Michaela Čobejová zvykne nosiť podobný typ šiat – večerný outfit na akcii Fashion Sparkling Charity Night 2015 sa nápadne ponášal strihovo na ten spred roka. Akurát bielu nahradila kráľovská modrá. Pre drobnú blondínku, ktorá potrebuje definovať driek a krivky, to nebola zlá voľba – hoci odporučili by sme nabudúce ešte viac posilniť dôraz na zvýraznený pás (nielen štrasovým opaskom, ale aj strihovo). Cestou je tiež viac odhalenia pokožky na ramenách – napríklad prostredníctvom lodičkového výstrihu. Príkladom môže byť moderátorka Adriana Kmotríková, ktorá je v podobnom veku ako Čobejová a rieši podobné „muchy“ na postave. Jemný véčkový dekolt, strihovo efektne riešená vrchná časť a dlhá sukňa s naznačeným efektom a'la morská panna u tváre z televízneho spravodajstva zafungovali.

Herečka Michaela Čobejová nechýbala na akcii... Foto: Fashion TV
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová nechýbala na akcii ani tento rok.

Už tradične medzi najpôvabnejšie dámy akcie patrila topmodelka Michaela Kocianová – jej modelkovské preddispozície ju skrátka k tomu predurčujú. Štvrtkový večer žiarila v kreácii značky Pronovias, ktorá sa špecializuje na tvorbu svadobnej a večernej garderóby. Hra jemnučkej čipky na temnom základe fungovala na jednotku, pompéznosť dodávala šatám ešte jemná vlečka. Kocianová celkom správne volila kontrastné lodičky v krémovej farbe. O bechybnosti úpravy vlasov či líčení v jej prípade ani netreba hovoriť.

Topmodelka Michaela Kocianová. Foto: Fashion TV
Topmodelka Michaela Kocianová. Topmodelka Michaela Kocianová.

Príjemným prekvapením večera bola aj jedna z armády moderátoriek módnej televízie, ktorá celý večer zastrešovala a hostila. Reč je o Lenke Vacvalovej, ktorá si na slávnostný večer obliekla šaty na jedno rameno v temnej zelenej farbe. Matný dezén a efektný strih so slzičkovým prestrihom a aranžovaným previsom látky pôsobili naozaj elegantne. Béžová obdĺžniková listovka ukážkovo a hravo kooperovala s oblými líniami na šatách.

Moderátorky Fashion TV Dominika Ducová (vľavo)... Foto: Fashion TV
Dominika Ducová (vľavo) a Lenka Vacvalová Moderátorky Fashion TV Dominika Ducová (vľavo) a Lenka Vacvalová.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Michaela Kocianová #Michaela Čobejová #Veronika Husárová #Silvia Kušnírová #Fashion Sparkling Charity Night #Lenka Vacvalová

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...