Úchvatná Peštová vytrela všetkým zrak! Habera sa s pýchou prizeral

Smutným faktom je, že ceremoniál Českého slávika je z hľadiska módy väčšinou prehliadkou veľmi bizarných a často dost nevkusných kreácií. Pár výnimiek našťastie potvrdzuje pravidlo. Jedna z nich mala v sobotu večer česko-slovenské zloženie.

01.12.2015 11:38
debata
Modelka Daniela Peštová a jej partner -... Foto: David Kundrat
Daniela Peštová a Pavol Habera Modelka Daniela Peštová a jej partner - hudobník Pavol Habera boli na Českom slávikovi ukážkovým párom.

Reč je o slovenskom spevákovi a hudobníkovi Pavlovi Haberovi a jeho očarujúcej manželke – niekdajšej topmodelke Daniele Peštovej. Táto dvojica zatienila na vyhlásení hudobných cien naozaj väčšinu prítomných. Samozrejme, najmä vďaka nežnejšej polovici.

Peštová, ktorá nedávno oslávila už 45. narodeniny, sa totiž na slávnostnom gala predviedla ako dokonalá diva, ktorá by mohla okamžite vyraziť na pompézny červený koberec v Hollywoode.

Modelka Daniela Peštová v kreácii Peter Pilotto... Foto: Prada
Daniela Peštová Modelka Daniela Peštová v kreácii Peter Pilotto a s doplnkami z dielne značky Prada.

Netradičné šaty s hrou geometrických panelov z dielne dizajnéra Petera Pilotta doplnila blondínka náušnicami aj kabelkou s krištáľmi Swarovski od talianskej značky Prada. S ňou česká kráska spolupracuje už niekoľko sezón a vždy je to stávka na bezchybnú štýlovú istotu.

U spomenutej talianskej firmy sa obliekol aj samotný Habera, ktorý celý večer pôsobil spokojne a s úľubou pozeral na svoju polovičku. Zväčša ležérny imidž známy z porotcovskej stoličky v Superstar vymenil za elegantný oblek v námorníckej modrej a tiež luxusné topánky a košeľu. Aj tak mohol byť po boku svojej očarujúcej manželky rovnocenným partnerom. Nabudúce viac takýchto párov!

Modelka Daniela Peštová s doplnkami z dielne... Foto: Prada
Daniela Peštová Modelka Daniela Peštová s doplnkami z dielne známej talianskej značky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #Daniela Peštová #Prada #Český slávik #Pavol Habera #ukážkový

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...