Top krásavec Hemsworth so svojou sexi manželkou! Párik ako lusk

Aj po piatich rokoch manželstva majú Chris Hemsworth a Elsa Pataky oči len jeden pre druhého. Ukázali to aj na premiére v Madride.

05.12.2015 02:00
debata

Keď sa krásavec Chris Hemsworth (32) objavil spolu s manželkou Elsou Pataky (37) na španielskej premiére snímky „In The Heart Of The Sea“, všetky oči sa upierali na nich. Oni dvaja však mali oči výlučne jeden pre druhého. Zaľúbený párik sa od seba nevedel odtrhnúť a pred fotografmi na červenom koberci sa k sebe neustále túlili.

Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na... Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na premiére filmu "In the Heart of the Sea" v Madride.

Krásny pár si povedal „áno“ pred piatimi rokmi a odvtedy sa už tri razy stali rodičmi. Žijú spokojne bez škandálov v Austrálii. Pekná blondínka je od svojho manžela o päť rokov staršia, treba však povedať, že vyzerá skvelo.

Na premiére sa ukázala v červených šatách bez ramienok, ktoré jej siahali po kolená. Aj vďaka útlej postave vyzerá oveľa mladšia, než v skutočnosto je.

Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na... Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Spain In the Heart of the Sea Elsa Pataky a jej manžel Chris Hemsworth na španielskej premiére snímky "In The Heart Of The Sea".

Herečka Elsa Pataky pred devätnástimi mesiacmi porodila dvojičky, Tristana a Sashu, okrem toho ešte spoločne vychovávajú 3-ročnú dcéru Indiu Rose. Blond herečka pochádza z Madridu a k Španieslku má preto veľmi osobitý vzťah, hoci v tejto krajine už nežije.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #madrid #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...