Televízne blondíny na žúre: Horváthová rozkvitla, Hospodárová šliapla vedľa

Na párty jednej zo slovenských televízií sa vo štvrtok podvečer stretli známe tváre z obrazovky.

11.12.2015 16:30
debata
Moderátorka Kveta Horváthová. Foto: Profimedia
Moderátorka Jana Hospodárová. Moderátorka Kveta Horváthová.

Medzi pozvanými nechýbali ani známe televízne plavovlásky – moderátorky Jana Hospodárová a Kveta Horváthová. Ich prístup k voľbe garderóby však vypálil celkom odlišne.

Tvár reality-šou Farma sa pred objektívy postavila v jednoduchých šatách s tričkovým topom a nadýchanou sukňou. Čiernej kreácii dominoval výrazný vzor potlačených maxi kvetov ruží. Horváthová veľmi rozumne model šiat doplnila čiernymi matnými pančuchami a lodičkami v identickej farbe, ktoré opticky predĺžili nohy. Červený rúž na perách dolaďoval svieži a pritom elegantný dojem.

Moderátorka Jana Hospodárová. Foto: Profimedia
Moderátorka Jana Hospodárová. Moderátorka Jana Hospodárová.

Celkom opačne vypálila snaha Horváthovej kolegyne zo športového spravodajstva – Jany Hospodárovej. Ktohovie, čo ju motivovalo k tomu, aby si na seba vzala puzdrové šaty s lesklým potlačeným dezénom. Tie by samy osebe nemuseli tak dráždiť, no lem z neónovo ružového peria na spodnom okraji sukne bol klincom do rakvy. Čierne biznis lodičky už nedokázali nič zachrániť, skôr naopak – ešte viac znásobovali pocit stylingovej bezradnosti.

Na podujatí sa zúčastnili aj tváre televíznych seriálov ako Nela Pocisková, Ján Jackuliak či Ivan Letko, alebo trojica superfinalistov speváckej šou Superstar, ktorá vyvrcholila na obrazovkách uplynulú nedeľu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kveta Horváthová #Jana Hospodárová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...