Anjelsky krásna, diabolsky sexy: Jennifer Lawrence opäť ohúrila

Iba nedávno cestovala po svete, aby propagovala záver hitovej filmovej ságy a teraz už má Jennifer Lawrence vonku ďalší projekt. Z hľadiska kritického hodnotenia bude určite úspešnejší.

14.12.2015 14:34
debata
Predstaviteľka hlavnej hrdinky - herečka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lawrence Predstaviteľka hlavnej hrdinky - herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior.

Ide o snímku režiséra Davida O. Russella pod názvom Joy, v ktorej oscarová herečka stvárnila skutočnú Joy Mangano – úspešnú vynálezkyňu a hviezdu home shoppingu. Jej tvorcovia ju slávnostne uviedli v nedeľu v New Yorku.

Herečka Jennifer Lawrence.
Herečka Virginia Madsen na premiére filmu Joy v...
+9Herečka Isabella Rossellini a jej syn Robert...

Na červenom koberci, samozrejme, Lawrence nechýbala. A ako to už v jej prípade býva, očarila hneď v prvom okamihu. Biela smotanová róba z dielne Dior jej dodávala priam anjelsky vzhľad a blondínka v nej zároveň nechala vyniknúť aj svoje prednosti a kypré poprsie.

Na adresu mladej a talentovanej hviezdy sa vyjadril nedávno režisér Russell, ktorý s Jennifer spolupracoval už na filmoch Špinavý trik a Terapia láskou. „Videl som Jennifer dospievať a naučiť sa narábať so sebou,“ citoval režiséra portál Deadline.

Skutočná Joy Mangano, o ktorej je film Joy, na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Joy Mangano Skutočná Joy Mangano, o ktorej je film Joy, na premiére nechýbala.

Podľa jeho slov sa počas nakrúcania snímky Joy vrhali herci do práce na mnoho hodín a takmer neoddychovali. Extrémne pracovitá bola práve Jennifer, ktorá vraj štábu navrhovala, aby robili extra hodiny navyše. „To je mimochodom vec, ktorú by určite navrhla sama Joy,“ komentoval na adresu skutočnej hrdinky a predobrazu filmovej postavy – podnikateľky a vynálezkyne Joy Manganovej.

Ani ona na nedeľňajšej premiére nechýbala, hviezdnu zostavu doplnili napríklad mená ako Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Virginia Madsen či Robert De Niro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #šaty #životopis #Jennifer Lawrence #Joy Mangano

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....