Serena, toto naozaj nevyšlo! Prišla si po cenný titul, v móde pohorela

Tenistka Serena Williams má blízko k móde a keď si nájde čas na účasť na módnej prehliadke, zväčša sedí hneď vedľa šéfredaktorky magazínu Vogue. Škoda, že s ňou občas módne voľby aj nekonzultuje.

17.12.2015 13:39
debata
Tenistka Serena Williams si prišla po cenu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Serena Williams Tenistka Serena Williams si prišla po cenu magazínu Sports Illustrated v týchto šatách.

Na vyhlásení cien magazínu Sports Illustrated sa americká tenistka objavila osobne, aby si prevzala cenu pre športovca roka. A rozhodla sa byť neprehliadnuteľná a zvodná. Lenže voľba čiernych šiat s podprsenkovými košíkmi a špagetovými ramienkami, ktorá navyše cez roztvárajúcu sa sukňu odhaľovala čipkované mini, bola veľmi nešťastnou.

Tridsaťštyriročnej Serene garderóba opticky deformovala poprsie a navyše ho posúvala smerom nadol, tenučké ramienka ešte viac zvýrazňovali vypracované svalnaté ramená a bicepsy.

Sestry Venus Williams (vľavo) a Serena Williams... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Venus Williams (vľavo) a Serena Williams Sestry Venus Williams (vľavo) a Serena Williams (vpravo) s mamou a trénerkou Oracene Price.

Na druhej strane, šaty asi neboli to podstatné, keď sa zástupcovia magazínu Sports Illustrated rozhodovali o udelení ceny a Serena sa za ňu poďakovala naozaj srdervúco. Vyznala sa tiež, že šport je jej život a že kedysi snívala, že raz bude stáť na kurte a držať víťaznú trofej.

„Dnes, o tridsať rokov neskôr mám stále ciele a stále snívam o tom, že vyhrávam. Ale cena, ktorú ste mi udelili, ma bude motivovať k tomu, aby som drela ešte viac a dosahovala nové ciele. Možno je to trošku čudné, ale skutočne by som teraz chcela odísť z pódia a vybrať sa domov a hneď začať trénovať. Lebo toto je úžasný pocit,“ vyhlásila šampiónka a oceňovaná športovkyňa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #príhovor #Serena Williams #prešľap

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....