Futbalová svadba roka? Lampard vzal k oltáru krásnu moderátorku

Pár dní pred Vianocami sa rozhodli spečatiť svoj dlhoročný vzťah. Futbalista Frank Lampard si vzal moderátorku Christine Bleakleyovú.

21.12.2015 11:25
Christine Bleakley a Frank Lampard Foto: ,
Krásna nevesta Christine Bleakley a jej vyvolený - niekdajší top futbalista Frank Lampard.
debata

Svadobný obrad, na ktorom nechýbalo množstvo celebritných hostí, sa konal v Londýne. Dvojica si povedala áno v kostole Svätého Pavla, pričom na obrade a najmä pred svätostánkom nechýbalo ani množstvo fotografov.

Tmavovlasá príťažlivá nevesta vyzerala veľmi pôvabne v snehobielej svadobnej róbe so sexi dekoltom a s nežným závojom. Ženích stavil na klasické smokingové sako, ozdobené len bielou ružičkou.

zväčšiť Moderátorka Christine Bleakley a futbalista... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Christine Bleakley a Frank Lampard Moderátorka Christine Bleakley a futbalista Frank Lampard sa zosobášili po štvorročnom zasnúbení.

Celebritný pár bol zasnúbený štyri roky a svadobný ceremoniál bol podľa nich dlhoročným snom rodín oboch príslušníkov. Tridsaťsedemročný športovec a jeho o rok mladšia vyvolená, ktorá pracovala pre televíziu BBC a momentálne je tvárou ITV, mali hneď po obrade a oslave odcestovať na svadobnú cestu.

Vianočné sviatky plánujú prežiť mimo Veľkej Británie, pravdepodobne v nejakej exotickej a klimaticky teplejšej destinácii.

zväčšiť Svadobný bozk mladomanželov - moderátorka... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Christine Bleakley a Frank Lampard Svadobný bozk mladomanželov - moderátorka Christine Bleakley a futbalista Frank Lampard po svadobnom obrade v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #svadba #celebrity #Frank Lampard #Christine Bleakley

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...