Vera Wisterová: Moderovať Ples v opere je míľnik v mojej kariére

Míľnik v moderátorskej kariére - tak nazvala Vera Wisterová sobotňajšiu príležitosť byť moderátorkou 16. Plesu v opere.

10.01.2016 12:03
debata
Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v... Foto: ORANGE
Vera Wisterová Moderátorka 16. Plesu v opere Vera Wisterová v kreácii od Marcela Holubca.

Ako pre Pravda.sk pôvabná dáma prezradila, splnil sa jej vlastne veľký pracovný sen. „Myslím, že to je sen pre väčšinu moderátoriek. Priznám sa, že aspoň môj sen to bol a je neuveriteľné, že sa splnil,“ vyhlásila Wisterová. „Cítila som veľký stres aj nervozitu, ale predsa len, keď som prichádzala do stredu tanečného parketu, priznám sa, užívala som si to. Ked nahratý hlas ohlásil Vera Wisterová – moderátorka 16. Plesu v opere, tak som si hneď spomenula na to, ako som bola malá a ako som moderovala a recitovala na Hviezdoslavových Kubínoch a toto bola fakt veľká satisfakcia,“ doplnila s úsmevom.

Prípravy na štart plesovej sezóny, v rámci ktorej zohrala ryšavka dôležitú úlohu, vraj prežívala celkom normálne. Kráčať v šľapajach hollywoodskych hviezd sa jej zatiaľ nepodarilo. „Som fanúšikom všelijakých kont rôznych známych herečiek na Instagrame a sledujem, keď sa ony pripravujú na ceremoniály ako Oscary alebo odovzdávanie Zlatých glóbusov,“ vysvetlila Wisterová. „Napríklad taká Kate Hudson tam vždy dá, že zobudila som sa, potom maska na tvár, potom, že medituje a ide cvičiť. Chcela by som to raz takto zažiť, ale to sa mi nepodarilo,“ s úsmevom komentovala Wisterová. „Z toho zoznamu som sa akurát učila text a absolvovala som zhruba tridsať až päťdesiat skúšok šiat s Marcelom Holubcom,“ uviedla pre Pravda.sk Wisterová.

Práve módna kreácia moderátorky večera patrí medzi najočakávanejšie momenty slávnostného večera. Spolupráca s Marcelom Holubcom zafungovala na jednotku a Wisterová sa predviedla v pompéznej veľkej večernej róbe s efektnými prvkami trblietavých detailov. Proces tvorby však podľa jej slov vôbec nebol priamočiary a ľahký. „Pre mňa bol veľký zážitok sledovať Marcela v kreatívnom výrobnom procese. To som ešte nezažila a už som spolupracovala s mnohými návrhármi. On šaty kreoval ako umelecké dielo,“ opísala Wisterová.

„Začali sme tak polopatisticky, že som prišla a povedala: Chcela by som mať odhalenú nohu, vyzerať tak trošku sexy, vyzerať žensky, dajme tomu, že diva. Toto boli moje charakteristiky, potom som mu dala obrázok Beoyncé a potom obrázok jej sestry Solange z nejakého odovzdávania cien,“ zaspomínala si moderátorka. „Marcel mi niečo načrtol. Myslím, že máme nejakých dvadsaťpäť kresieb, ak nie tridsať. A je to absolútne široká škála rôznych návrhov, pričom sa stále bavíme o jedných šatách. Z každej skúšky sme sa posúvali úplne inde, až nakoniec som to vzdala, pretože mi došlo, že na toto nemám kapacitu,“ pokračovala Wisterová.

Priznala, že hoci má rada módu a myslela, že môže do návrhu trošku hovoriť, po pár skúškach nechala všetko v rukách návrhára. „Po skúsenostiach a spolupráci s Marcelom Holubcom skladám klobúk a s veľkou pokorou môžem povedať, že obdivujem týchto majstrov módy a tvorcov, pretože proces je naozaj komplikovaný,“ dodala.

Manželia Beáta a Dano Danglovci.
Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Ples v opere #Marcel Holubec #moderátorka #Vera Wisterová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...