Banášová na prvom plese s Modrovským: Petrovi sa nechce tancovať

Pre moderátorku Adelu Banášovú nie je podujatie Ples v opere premiérovou záležitosťou. Uplynulú sobotu sa však do historickej budovy Opery SND vybrala vôbec prvýkrát s partnerom Petrom Modrovským.

11.01.2016 00:00
debata
Moderátorka Adela Banášová v šatách od Michaely... Foto: ORANGE
Adela Banášová Moderátorka Adela Banášová v šatách od Michaely Ľuptákovej a jej partner Peter Modrovský.

„S Peťom sme vlastne ešte spolu nikdy na Plese v opere neboli, hoci sme spolu sedem rokov. Ja som bola zatiaľ s otcom dvakrát a raz s Ferom Mikloškom. Bývame pozývaní, ale ono je to na začiatku roka, keď sa človeku nechce ešte celkom hrabať z toho pyžama. Hoci pozvanie si veľmi vážime. Tento rok sme si to vynahradili,“ vysvetlila pre Pravda.sk Banášová.

Hoci jej životný partner je tanečník a dvojica sa zoznámila práve pri tanečnej šou, na parkete v SND veľa času nestrávili. „Pravda je, že Peťovi sa až tak tancovať nechce, lebo je to stále pre neho robota – vlastne som rada, že sme si zatancovali už valčík a waltz,“ skonštatovala moderátorka.

Aj dnes, už pár rokov od momentu, čo s Petrom Modrovským súťažili v tanečnej šou, si však dokážu spolu vraj užiť štandardné tance. „Majú tú výhodu, že partner vás chytí do postavenia a keď vie dobre viesť, čo Peťo vie, tak už nejako tie nohy prispôsobím. Pri latinskoamerických sú partneri viac za seba, ale to sú skôr už také choreografie,“ komentovala Banášová.

V novom roku by si chcela tvár relácie Chart Show trošku lepšie zorganizovať čas – aj preto, aby si s partnerom užili viac cestovania či výletov. Ako Banášová priznala, dôležitý je pre ňu aj šport. „Teraz som sa asi mesiac nehýbala a šport mi chýba. Takže sa viac zorganizovať, trošku viac pocestovať, robiť viac výletov a voľna a ostať v pohode. Rok tak rýchlo ubehne, že nič veľavýznamnejšie sa niekedy stihnúť nedá, ale ani vlastne nič nepotrebujem. Myslím, že mám všetko, čo v živote potrebujem a som spokojná. Želám si, aby to tak zostalo,“ doplnila moderátorka, ktorú na slávnostný večer obliekla dizajnérka Michaela Ľuptáková.

„S Miškou Ľuptákovou spolupracujeme podobne ako s Ferom Mikloškom aj na Chart Show. Vie odhadnúť, čo mi sedí. Keď sme sa s Peťom rozhodli, že na ples pôjdeme, požičala som si od nej šaty, ktoré mala hotové. Tomu sa hovorí prepotiť a vrátiť – to je heslo dnešného večera,“ s úsmevom zhodnotila sympatická blondínka. Popri Ľuptákovej šatách sa nechala ešte dozdobiť aj doplnkami od Borisa Hanečku.

Manželia Beáta a Dano Danglovci.
Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Adela Banášová #plány #Ples v opere #Peter Modrovský #Michaela Ľuptáková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...