Návrat sexi mamy Penelope Cruzovej! Zvádzať dokáže aj po 40-ke

O španielskej hviezde Penelope Cruzovej nie je počuť v posledných mesiacoch toľko ako kedysi. Kráska sa sústredila na rodinu, ale na chvíľu si od nej odskočila v pondelok večer.

13.01.2016 00:00
debata
Herečka Penelope Cruz na vyhlásení cien Jose... Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz na vyhlásení cien Jose Maria Forque Awards.

Štyridsaťjedenročnú držiteľku Oscara zachytili objektívy na vyhlásení cien Jose Maria Forque v Madride, kde v netradičných šatách s volánmi pútala pozornosť nielen médií, ale aj ďalších hostí.

Už čoskoro sa však fanúšikovia španielskej krásky dočkajú jej pompézneho návratu pred objektívy. Minimálne v rámci série premiér, ktorá bude spojená s prezentáciou komediálnej snímky Zoolander 2. Matka dvoch detí si po boku hlavných hviezd Bena Stillera a Owena Wilsona zahrala tajnú agentku, ktorá má pomôcť odhaliť ďalšie spiknutie v módnom svete. Aj po prekročení štyridsiatky Cruz dokazuje na filmovom plátne, že je stále stelesnením ženskosti a sexepílu.

Cruzovej manžel, herec a krajan Javier Bardem, mal tiež v posledných mesiacoch pauzu od hollywoodskeho sveta a filmovania. To by sa však malo zmeniť už čoskoro, pretože Bardema údajne oslovili do nového filmu Darrena Aronofskeho. Po jeho boku by si mala zahrať ďalšia držiteľka Oscara – 25-ročná Jennifer Lawrence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Penelope Cruz #sexi #návrat #Zoolander 2

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...