Bujný dekolt, (prekvapivo) štíhly pás: Mariah dlho nevyzerala tak dobre!

Speváčku Mariah Careyovú si médiá často podávajú kvôli jej výkyvom hmotnosti či retušovaniu fotografií skutočnej podoby. Na utorňajšom gala v Beverly Hills však nemohla na jej adresu smerovať žiadna výčitka.

13.01.2016 13:40
debata
Speváčka Mariah Carey prichádza na UNICEF Ball,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Mariah Carey Speváčka Mariah Carey prichádza na UNICEF Ball, ktorý sa konal pod záštitou módnej značky Louis Vuitton.

Skôr naopak. Štyridsaťpäťročná speváčka, ktorá prišla podporiť akciu pod záštitou známej charitatívnej organizácie UNICEF a módneho domu Louis Vuitton, si vyslúžila samé pochvaly. Podľa záberov z večera je zjavné, že matka dvojčiat nestrávila sviatky prejedaním sa, ale skôr cvičením a strážením si svojej figúry.

Vo večernej kreácii z dielne spomenutého módneho domu predviedla Carey svoj bujný a príťažlivý dekolt, ale pozornosť pútalo aj jej vyformované telo, štíhlejší driek a ramená. Mariah, ktorá stále účinkuje s koncertným programom v Las Vegas, vyzerala tak dobre ako už dávno nie.

Speváčka Mariah Carey prichádza na UNICEF Ball,...
Športovec David Beckham na šiestom ročníku...
+3Herečka a speváčka Selena Gomez v kreácii Louis...

Podľa jej vlastných slov je základom pohoda a radosť z toho, čo človek robí. Ona sama si užívala prelom rokov na dovolenke v Aspene, ktorý neskôr vymenila za exotickú a slnečnú destináciu v Karibiku. Spoločnosť jej, samozrejme robil aj partner – miliardár James Packer a dve ratolesti Moroccan a Monroe.

Na utorňajšom gala UNICEF sa okrem Careyovej objavila aj herečka Nicole Kidman, speváčka Selena Gomez či športovec David Beckham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #forma #postava #gala #Unicef #driek

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...